1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Service
 
7,8 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Stian,
Haugesund

+
Rolig
-

Bekreftet gjest: 2019-07-08


7 av 10

Agnethe,
Valderøya

+
Sentrumsnært
-
Bedre rengjøring Ubehagelig mannlig betjening i resepsjon

Bekreftet gjest: 2019-07-01


7 av 10

Astrid,
HEGGEDAL

+
Lett fremkommelighet. Fine basseng, og gode solsenger. Betjeningen i baren var veldig flink til å slå inn kjøp på kassa og gi kvittering.
-
Ny del - Mye halvferdig arbeid på bad, svert lite vann i kranen på toalettet 2.etg. Litt trangt mellom dobbeltseng og trapp. Såpe mangler på toalett til basseng-gjester. Eierene(mannlige) har en alt for tydelig "her kommer jeg" holdning. En prøvde å ta for mye betalt i baren, uten å slå inn beløpene på kassa. Vi stod ved kassa til en av betjeningen kom, og hun ordnet opp med en gang. INGEN merking(allergener) av mat i frokostsal! INGEN glutenfritt brød/knekkebrød, selv på forespørsel!

Bekreftet gjest: 2019-07-01


9 av 10

Marit,
NORDBERG

+
Rom med super aircondition.
-
Fler parasoller til solsengene. Mer imøtekommende personale.

Bekreftet gjest: 2019-07-01


8 av 10

Cecilie,
Sandnes

+
Fint rom og bassengområde, rent
-
Bedre drikke til frokost- skikkelig juice istedetfor «saft» Bedre Wifi-på rommet var det ikke kontakt

Bekreftet gjest: 2019-06-24


6 av 10

Maria,
Oslo

+
Vi fikk den nye delen, Bygg G som som nytt og moderne .
-
Bedre renhold! Siste hele dagen kom de ikke rengjorde rommet en gang. FørSte dagen var det hår i sluken og det lå en kjærlighet på pinne under sengen min gjennom hjelpe turen.

Bekreftet gjest: 2019-06-24


10 av 10

Sara,
Porsgrunn

+
Hotell rommet
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2019-06-24


3 av 10

Berit ,
Bjerkreim

+
Rommene
-
Mykere senger. Service. Frokosten. Rengjøring

Bekreftet gjest: 2019-06-24


9 av 10

Marit,
Vardø

+
Den nyere delen av hotellet, der vi bodde, var veldig bra. Fine og rene rom. Var også veldig fornøyd med verandaen.
-
Dusjåpningen var slik at det ble mye vannsøl på badegulvet. Det burde være mulig å lukke dusjåpningen eller flytte dusjstativet slik at det ikke spruter over hele badet.

Bekreftet gjest: 2019-06-17


5 av 10

Anne,
Bergen

+
Nye fine rom
-
Det må bli bedre renhold, dette var ikke bra. Toalettet var ikke rengjort ved ankomst, heller ikke kopper og tannglass. Boss ble ikke tømt, dette er absolutt ikke forventet på et 4 stjerners hotell.

Bekreftet gjest: 2019-06-11


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

133 vurderinger
Utmerket
 
53
Veldig bra
 
50
Bra
 
21
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

08.07.2019

Innlegg av Kåre T Fredrikstad, Norge

Fornøyde gjester.

Vi er en familie på to voksne og et barn på 10 år. Har hatt et godt og trivelig opphold på hotellet. Opplevde hyggelig betjening og godt renhold. Bodde i den gamle delen i et stort og romslig rom med en veranda med utsikt til bassenget . Ikke ofte vi har hele 40 kvadratmeter å bo på. Har hatt noen fine dager. Nidri er ikke stedet for shopping, men et flott sted for badeferie med kort vei til strand og utallige gode spisesteder. Kommer gjerne igjen.

 
20.06.2019

Innlegg av saralangburne Lefkada, Hellas

Nydelig

Ble veldig overrasket. Nye delen er luksus. Flotte 2 etasjers leiligheter med alt nytt. Hyggelig betjening og god rom cleaning. Absolutt å anbefale. Hit vil vi igjen 😃 Ingenting å klage på 👍🏼Interiør kjempe bra. To toalett og nytt alt sammen 😊

 
27.08.2018

Innlegg av guttorm66

Kan være innertier!

Lite hotell i den ene enden av byen og kort vei til sentrum. Kort vei til kaia alle utfluktene går fra. 600 meter til bystranda, som ofte fylles opp tidlig, men er helt grei. Bassenget har god lengde og varierende dybde. Det er også barnebasseng. Gode og pene fellesarealer med mange solstoler, barområde med fin lounge. Fjernsyn i baren. Besøkte ikke trimrommet. Frokostsalen ligger 1 etasje opp med utsikt til fjellene. Hotellet varierte varmmaten ved frokosten fra dag til dag. Den kan ikke sammenliknes med en norsk hotellfrokost, men det skal man heller ikke! Vi hadde en leilighet over to etasjer. Hver etasje hadde selvstendig aircondition. Den fungerte meget bra og var gratis. Leiligheten var romslig med bad og «gjestetoalett» i tillegg. Leiligheten var svært rommelig. God kjøkkenkrok med fullverdig komfyr, kjøleskap med frysedel. Greit utstyrt. Noe tilfeldig sammensatt service. Du må ha med oppvaskbørste og ostehøvel! Stuemøblene begynner å bli slitte. Fjernsynet er lite, sender mest tyske og greske kanaler. Dårlig bildekvalitet. Wifi kan egentlig ikke benyttes til å se film, men fungerer til enklere ting. Internetdekningen er veldig god. Datamaskin ved resepsjonen. Det serveres ikke middag, men har en liten barmeny. Rett over veien ligger et nytt supermarked over to etasjer. Supermarkedet gir et godt utvalg inkludert ferskvaredisk! Hotellet holdes rent og pent. God service. Hotellet passer for dem som vil ha en behagelig base for utflukter, for dem som vil ha et passe rolig hotell der man kan sitte på egen balkong eller i en fluktstol nær bassenget og for familier med større barn.

 
19.07.2018

Innlegg av IvarM787 Oslo, Norge

Fint, lite hotell i Nidri

Et lite og stille hotell i den søre delen av Nydri. Greit for familier. Ikke så veldig stor basseng eller anlegg, men dette gjør at det er ganske rolig. Trafikken kan være et tema, da en må krysse veien for butikk, restauranter, gå til stranden, alt egentlig. Det er ikke noe fortau, så en går egentlig I VEIEN. Rengjøring og oppfølging fra resepsjon var topp. Wi-fi var middels eller litt under. Ikkje så bra på rommene, så flere brukte resepsjonen til å surfe. Ved bassenget var det alltid nok senger, da mange gikk til stranden, mens eg var der. Stranden er relativt langt unna, mere enn 600 meter. Den beste stranden er nærmere 1km unna. Det er et stykke i varmen. Rommene er ganske store, og har airconditon som virker.

 
13.07.2018

Innlegg av LivHege Notodden, Norge

Flott hotell

Vi var 4 stk som var her. Leilighetene var store og gode med en liten kjøkkenkrok. Vi hadde utsikt utover mot bassenget fra 2 etg. Renholdet var kjempe bra, rent og ryddig overalt. Det eneste som var dårlig der var Wifi. Frokosten var god og varierte varmretter hver dag. Hotellet ligger veldig sentralt til i enden av hovedgaten. Kommer gjerne tilbake hit senere.