Alexandros

På hotell Alexandros kan du velge mellom å tilbringe late dager på den private, lille stranden eller i det herlige bassengområdet. Når du vil oppdage noe nytt kan du gå til den lille byen Nikiana eller utforske resten av Lefkas med leiebil eller buss.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Privat strand.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alexandros er et enkelt, gresk hotell ved stranden i Nikiana på Lefkas. Her kan du koble av i det frodige bassengområdet, med gratis solsenger og parasoller. I poolbaren kan du ta en tørsteslukker, og vil du heller bade i det krystallklare havet er det en privat liten strand ved hotellet.

En kort spasertur fra hotellet ligger byen Nikiana, en rolig liten by med noen tavernaer og en liten havn. Vil du utforske resten av Lefkas kan du ta lokalbussen til Nidri eller Lefkada, et par kilometer unna.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt