Rom/leiligheter

Deluxesuite med eget basseng

Deluxesuiter i to etasjer og uteplass med et basseng på ca. 20 m². På bakkeplan er det soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt bad med dusj og wc. I andre etasje er det et stort soverom med dobbeltseng og romslig bad med badekar, dusj og wc. Oppe er det også en liten balkong med utsikt mot bassenget. Femte person mulig om denne er barn og sover i sovesofa. TV og kjøleskap (kan benyttes som minibar). Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, Luftkondisjonering og safe. Hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Vasia Resort & Spa, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Antall personer: 2-3

Suite

Romslige suiter med dobbeltseng og oppholdsrom med sofa. I noen av suitene er det skyvedør mellom de to delene. TV og kjøleskap (kan benyttes som minibar). Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2-4

Superiorrom

Fine superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng mulig i sovesofa. TV og kjøleskap (kan benyttes som minibar). Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2-3

Toroms suite

Romslige toromssuiter som består av to soverom. Det ene med dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger. Femte person mulig om denne er barn og sover i sovesofa. TV og kjøleskap (kan benyttes som minibar). Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, Luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn