Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom i blått og hvitt med dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Strandhåndklær. Badekåper og tøfler. Dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 m²
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Moderne enkeltrom i blått og hvitt med dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Strandhåndklær. Badekåpe og tøfler. Dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 m²
Antall personer: 1

Familierom med 2 ordinære senger

Familierom med åpen planløsning. Ekstraseng i sovesofa. TV. Et lite kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 2-4

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Rethymno Palace, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3