1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rethymno Mare Resort

  • Familievennlig
  • Egen strand
  • Rolige omgivelser

På All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort i lille Scaleta venter fred og ro i tillegg til hyggelige familierom i bungalow og deluxerom med jacuzzi.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav barn. Familierom med 2 ord. senger for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom med 4 ord. senger for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Hyggelig betjening - nydelig mat med utrolig godt utvalg.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Barnebasseng
Restaurant
Bar
All Inclusive tilbys
Internett på rommet
Se alle fasiliteter

Beskrivelse

Hyggelige Rethymno Mare Resort ligger som en liten kretisk landsby litt for seg selv i Scaleta. Anlegget består av to hoteller – Rethymnon Mare og Rethymnon Royal – bar og bufférestaurant (pent antrekk) i hovedbygningen. Nattklubb.

Apollos gjester bor i Mare-delen, og har bare tilgang til fasilitetene som tilhører denne delen. Resepsjon i Mare-delen. Imidlertid er der et åpent amfiteater og en utendørs kretisk restaurant som er åpen for alle (bordreservasjon).


På høyden ovenfor hovedbygningen ligger bungalowene mellom små veier og grøntområder. Her ligger også bassengområdet som tilhører Mare, med barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Pool-/snackbar. Badehåndklær mot depositum.

Gratis WiFi i resepsjonen. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Dag- og kveldsaktiviteter. Lite spa med behandlinger mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gullsmed og minimarked. Liten sand-/steinstrand som nås via trafikkert tunnel under hovedveien. Ca. 100-500 m til stranden, avhengig av hvor på hotellet man bor. Nivåforskjeller på hotellområdet. Ca. 6 km til Platanes og ca. 11 km til Rethymnon sentrum. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Kontinental frokost til kl. 07.30 (forhåndsbestilling)
- Frokostbuffé kl 07.30-10.00
- Kontinental frokost kl. 10.00-11.00
- Snacks kl. 10.00-18.00
- Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30
- Middagsbuffé med tre temakvelder i uken, kl. 19.00-21.30
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-24.00
- Mange sportsaktiviteter
- Barneklubb (engelsktalende personale)
- Dag- og kveldsaktiviteter og underholdning

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.