1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Per,
Nittedal

+
Rent, servicen var topp alltid blid og hyggelig betjening. Stille og rolig om natten. Kort vei til strand og sentrum
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2019-07-19


10 av 10

Eva,
Haugnes

+
Mat, service,strand, servering av drikke på strand/bassen...ønsket et nyoppusset rom med utsikt til stranda, og fikk i tillegg utsikt til basseng og underholdning
-

Bekreftet gjest: 2019-07-19


9 av 10

Morten,
Sandefjord

+
Plassering/beliggenhet, Veldig hyggelig betjening. God og variert mat. At det er lett tilgjengelige og rene ryddige dusj-fasiliteter med aircondition når man har sen avreise ift tidspunkt for utsjekk av rommene.
-
Mulighet for kald drikke-melk ved måltider (mindre enn 1,5%) Bør ha mer «ordentlig kaldt» vann tilgjengelig, gå gjerne og helst tilbake til flasker istedenfor dispensere!

Bekreftet gjest: 2019-07-13


8 av 10

øyvind,
VENNESLA

+
beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


10 av 10

Oddvar ,
Molde Norge

+
Rolig område. Kort vei til badestrand
-
Sittestoler ved solsenger badebaseng

Bekreftet gjest: 2019-06-21


5 av 10

Odd,
Vennesla

+
All inclusive`en, bassenget, stranden
-
Ved ankomst fikk vi, i resepsjonen, samlet info om dette fortreffelige hotellet og nøkkelkort ble utdelt, men ikke til oss. Vi fikk beskjed om at hotellet var overbooket og vi måtte ligge en annen plass. Men før vi fikk se dette, andre, rommet måtte vi signere at vi godtok dette. Klokken var ett om natten og det var 11 timer siden vi reiste hjemmenfra så det var bare å signere å håpe på at der var en seng.

Bekreftet gjest: 2019-05-11


7 av 10

Anita,
Oslo

+
Hyggelig personale, god mat og fin underholdning. Ubehagelig opplevelse da en mann låste opp døra og gikk rett inn søndag kl. 19:45. Han hevdet at han skulle levere et tilbud for massasje. Dette gjorde oss utrygge og vi låste dørene ekstra resten av oppholdet.
-
Det kan komme bedre fram at man kan bruke trenings-rommet på Minus Mare Royal. Noe mer aktivitetstilbud på kvelder, biljardrom, vann-vollyball etc.

Bekreftet gjest: 2018-10-19


6 av 10

Joakim,
Reinelv

+
Nærhet til strand
-
Aircon 24/7 Få servert drinker fra all inclusive i glass og ikke pappbeger Bedre utvalg av vanlig brus, ikke bare tam dispenser brus Dårlig utvalg av fersk frukt Dårlig utvalg av drinker fra bar som var på all inclusive Alt for mye bruk av konsentrat tilsettninger i drinker og alt for mye sprit! Mer varriasjon på mat til lunsj og middag, var så og si det samme hver eneste kveld 80-90% av det samme hver kveld eller annen hver kveld, det som gikk igjenn hver/annenhver kveld var Pizza, stekt svinefilé, kylling nuggets, pasta, og lammekjøtt

Bekreftet gjest: 2018-09-15


10 av 10

Anne ,
Seljord

+
Beliggenhet.
-
Går ca. 2 timer i buss, når en skal innom forskjellige hotell, litt langt. Mest russerer og tyskere, lite nordmenn her.

Bekreftet gjest: 2018-09-07


8 av 10

Vigdis,
Tønsberg

+
-
Litt drikke i kjøleskaper, spesielt når du kommer sent

Bekreftet gjest: 2018-09-07


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

337 vurderinger
Utmerket
 
129
Veldig bra
 
132
Bra
 
52
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

19.07.2019

Innlegg av Connie S Akershus, Norge

Veldig bra

Flott nyrenovert hotell med flotte rom og gode senger. Blide ansatte som gjør alt for at du skal trives. Maten er god men holder med en ukes spising, da er man lei. Er desverre ikke fritt for håndkle mafia så man bør gå ut å holde av solsengene før frokost hvis man ikke bare vil ligge på stranda, der er det ikke noe stress med solsengene. Er mye bølger på stranda så ville ikke vært der med små barn. Vondt å komme uti uten badesko så det anbefales. Ymse kveldsunderholdning men vi er godt fornøyd og anbefaler det så gjerne.

 
12.07.2019

Innlegg av hilde l

Veldig bra

Flott hotell med god service og hyggelig betjening. Alt du kan ønske deg på ett sted. Til og med mat på rommet da vi kom sent på kvelden. Beliggenheten er veldig bra, rolig med mer liv kort spaserrur unna.

 
25.07.2018

Innlegg av hifi_234 Bergen, Norway

God plassering og valuta for pengane

God plassering utanfor Rethymnon by. Fritt for omkringliggende støy og kort avstand til handlegate og dagligvareforretningar (m.a. Lidl) Minos Mare Royal og Minos Mare har samme eigar men er to forskjellige hotell vegg i vegg. Nyrenoverte rom vinteren 17/18, eigen terrasse, pool-bar (med servering av begrensa utvalg lunsj), basseng og barnebasseng, strand i direkte tilknytning til hotellet (sandstrand, ca 1-2m belte med avrunda/små stein på veg ut i vatnet). Godt og variert utvalg i restaurant (frukost/middag/lunsj) Vennlig og serviveinnstilt personale. Anbefalt om ein ynskjer ein avslappande ferie Bra fart på wifi, men noko dårleg dekning på rom og området. Gratis og stort sett nok solstolar på stranda og ved bassenget Nokon trekk i totslvurderinga -Litt variabelt reinhald på rom, men framstår i all hovudsak nokså bra. -Tar ekstra betalt om du vil brule safe på rom 31€ for to veker. Dette burde vere gratis eller bakt inn i prisen "Ekstratjenester" (klesvask, strandhandkle, etc.) må betalast kontant og kan ikkje leggjast til sluttrekninga ved avreise. Såleis får du eit ekstra ærend til minibanken. Dette er mindre problem som for hotellet burde vere enkelt å ordne og som såleis ville ført til fem stjerner frå meg. Totalt sett er eg veldig fornøygd med hotellet og reiser gjerne attende! Om du reiser med småbarn; vanskeleg å få tak i barnemat (middagsglas/smoothie etc.) og om du finn det er det dårleg utvalg i butikken og høge prisar (2-5 €) Ta og med bleier om det trengs, då ein pakke her kostar 10-12€ Har babysenger til rom og barnestol i restaurant

 
30.05.2017

Innlegg av Steinar-B_007 Hønefoss, Norge

Midt på treet

Vi var kjempe heldige å få et av de helt nye rommene med balkong ut mot bassenget, å det var helt supert. Hotellet er "helt greit" reint, greit basseng området, gode solsenger både ved basseng og strand, Men... maten er kjedelig, alltid kø i basseng baren, spa avdelingen er en vits + veldig dyrt.

 
22.09.2016

Innlegg av Oddbjørn B Kristiansand, Norge

Fantastisk hotell

Nettopp hjemkommet etter 2uker på dette fantastiske hotellet. Dette var 4. de gangen og vi kommer garantert tilbake. Alt er bare bra, rommet, bassengområdet, stranden, måltider, underholdning på kveldene og selvfølgelig alle de smilende og hjelpsomme ansatte.