1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


5 av 10

Odd,
Vennesla

+
All inclusive`en, bassenget, stranden
-
Ved ankomst fikk vi, i resepsjonen, samlet info om dette fortreffelige hotellet og nøkkelkort ble utdelt, men ikke til oss. Vi fikk beskjed om at hotellet var overbooket og vi måtte ligge en annen plass. Men før vi fikk se dette, andre, rommet måtte vi signere at vi godtok dette. Klokken var ett om natten og det var 11 timer siden vi reiste hjemmenfra så det var bare å signere å håpe på at der var en seng.

Bekreftet gjest: 2019-05-11


7 av 10

Anita,
Oslo

+
Hyggelig personale, god mat og fin underholdning. Ubehagelig opplevelse da en mann låste opp døra og gikk rett inn søndag kl. 19:45. Han hevdet at han skulle levere et tilbud for massasje. Dette gjorde oss utrygge og vi låste dørene ekstra resten av oppholdet.
-
Det kan komme bedre fram at man kan bruke trenings-rommet på Minus Mare Royal. Noe mer aktivitetstilbud på kvelder, biljardrom, vann-vollyball etc.

Bekreftet gjest: 2018-10-19


6 av 10

Joakim,
Reinelv

+
Nærhet til strand
-
Aircon 24/7 Få servert drinker fra all inclusive i glass og ikke pappbeger Bedre utvalg av vanlig brus, ikke bare tam dispenser brus Dårlig utvalg av fersk frukt Dårlig utvalg av drinker fra bar som var på all inclusive Alt for mye bruk av konsentrat tilsettninger i drinker og alt for mye sprit! Mer varriasjon på mat til lunsj og middag, var så og si det samme hver eneste kveld 80-90% av det samme hver kveld eller annen hver kveld, det som gikk igjenn hver/annenhver kveld var Pizza, stekt svinefilé, kylling nuggets, pasta, og lammekjøtt

Bekreftet gjest: 2018-09-15


10 av 10

Anne ,
Seljord

+
Beliggenhet.
-
Går ca. 2 timer i buss, når en skal innom forskjellige hotell, litt langt. Mest russerer og tyskere, lite nordmenn her.

Bekreftet gjest: 2018-09-07


8 av 10

Vigdis,
Tønsberg

+
-
Litt drikke i kjøleskaper, spesielt når du kommer sent

Bekreftet gjest: 2018-09-07


8 av 10

Eva,
Søgne

+
Beliggenhet God service generelt. Spesielt hjelpsomme med glutenfri mat.
-
Kunne ha fått skiftet badehåndkjedene hver dag (istedenfor 2.hver)

Bekreftet gjest: 2018-09-01


5 av 10

,

+
Nærheten strand
-

Bekreftet gjest: 2018-08-02


10 av 10

Audun ,
Sander

+
Beliggenheten til Hotellet er perfekt. Ikke noe støy fra trafikk eller nabolag. Veldig fint hotellområde med store hager man kan gå på oppdagelsesferd sammen med barna, beplantning i en klasse for seg selv. Veldig imponert.
-
Hotellrommet var veldig fint, men for en familie på 4, så ble hotellrommet altfor lite, vi burde i aller høyeste grad hatt en leilighet med minst to soverom. Aircondition-anlegget streiket flere ganger hver dag, og det er direkte farlig med en baby på 14 mnd. Første natta ble det ikke noe søvn på oss pga dette. Når vi ankom hadde vi et stort behov for

Bekreftet gjest: 2018-07-26


9 av 10

Morten,
Sandefjord

+
Suveren Beliggenhet, nyoppussede rom, veldig god og variert mat, vært der 3 ganger og skal dit igjen!
-
Savner is-kald skummet melk..

Bekreftet gjest: 2018-07-08


8 av 10

Hans ,
Bergen

+
Plassering vekk frå "byen", men likevel ikkje øde. Hyggeleg personale, nærleik til basseng og strand. Nyoppussa
-
Betring av reinhaldsrutiner på rom. (bestikk/koppar dårleg eller ikkje vaska) Oppdatere bileter på nettsidene til slik det no ser ut etter oppussing. Tungvindt tilrettelagt for småbarn mtp oppvarming av og tilgang på småbarnsmat på hotell/i nærområdet

Bekreftet gjest: 2018-07-05


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

321 vurderinger
Utmerket
 
116
Veldig bra
 
131
Bra
 
49
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

25.07.2018

Innlegg av hifi_234 Bergen, Norway

God plassering og valuta for pengane

God plassering utanfor Rethymnon by. Fritt for omkringliggende støy og kort avstand til handlegate og dagligvareforretningar (m.a. Lidl) Minos Mare Royal og Minos Mare har samme eigar men er to forskjellige hotell vegg i vegg. Nyrenoverte rom vinteren 17/18, eigen terrasse, pool-bar (med servering av begrensa utvalg lunsj), basseng og barnebasseng, strand i direkte tilknytning til hotellet (sandstrand, ca 1-2m belte med avrunda/små stein på veg ut i vatnet). Godt og variert utvalg i restaurant (frukost/middag/lunsj) Vennlig og serviveinnstilt personale. Anbefalt om ein ynskjer ein avslappande ferie Bra fart på wifi, men noko dårleg dekning på rom og området. Gratis og stort sett nok solstolar på stranda og ved bassenget Nokon trekk i totslvurderinga -Litt variabelt reinhald på rom, men framstår i all hovudsak nokså bra. -Tar ekstra betalt om du vil brule safe på rom 31€ for to veker. Dette burde vere gratis eller bakt inn i prisen "Ekstratjenester" (klesvask, strandhandkle, etc.) må betalast kontant og kan ikkje leggjast til sluttrekninga ved avreise. Såleis får du eit ekstra ærend til minibanken. Dette er mindre problem som for hotellet burde vere enkelt å ordne og som såleis ville ført til fem stjerner frå meg. Totalt sett er eg veldig fornøygd med hotellet og reiser gjerne attende! Om du reiser med småbarn; vanskeleg å få tak i barnemat (middagsglas/smoothie etc.) og om du finn det er det dårleg utvalg i butikken og høge prisar (2-5 €) Ta og med bleier om det trengs, då ein pakke her kostar 10-12€ Har babysenger til rom og barnestol i restaurant

 
30.05.2017

Innlegg av Steinar-B_007 Hønefoss, Norge

Midt på treet

Vi var kjempe heldige å få et av de helt nye rommene med balkong ut mot bassenget, å det var helt supert. Hotellet er "helt greit" reint, greit basseng området, gode solsenger både ved basseng og strand, Men... maten er kjedelig, alltid kø i basseng baren, spa avdelingen er en vits + veldig dyrt.

 
22.09.2016

Innlegg av Oddbjørn B Kristiansand, Norge

Fantastisk hotell

Nettopp hjemkommet etter 2uker på dette fantastiske hotellet. Dette var 4. de gangen og vi kommer garantert tilbake. Alt er bare bra, rommet, bassengområdet, stranden, måltider, underholdning på kveldene og selvfølgelig alle de smilende og hjelpsomme ansatte.

 
26.08.2016

Innlegg av ehu662 Stokmarknes, Norge

Flott hotell

Skjønne omgivelser, helt greie rom med det man trenger (kaffe, te, shampoo mm. ) Fine/behagelige ansatte. Nydelig mat hver dag. Flott strand på området (litt for store bølger i perioder) Shoppinggata rett rundt hjørnet. Hvis jeg skal nevne et minus er det at all inclusive-gjestene ventet lenge i forhold til de som betalte på drinker i pool-baren. Dette var noe jeg leste om før jeg dro og fikk det bekreftet.

 
06.08.2016

Innlegg av Frode H Kvinesdal, Norge

Kjempebra

Vi hadde all inklusive og det var meget bra mat hver dag. Perfekt med fine basseng rett i front av hotellet og strand rett utenfor bassenget. Hyggelig personale. Eneste minus var at sengen var veldig hard. Anbefales hvis en skal ha en rolig ferie.Fint uteområde ved baren/ bassenget og underholdning på kveldene.