Marva

Det familieeide hotellet Marva ligger fint til på kysten utenfor Rethymnon og det er gangavstand til både strand og sentrum i Platanes. Her bor du i leilighet og har mulighet til å fikse matlagingen selv i ferien. På hotellet er det et basseng og hotellområdet er omgitt av en stor gressplen og en hage.


Rom/leiligheter

Ettromsleilighet for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleilighet for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig betjening og godt renhold
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 400 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Marva er atmosfæren hjemmekoselig og hotellet er omgitt av en herlig gressplen for lek og moro. Det er et hyggelig basseng med barneseksjon med solsenger og parasoller i bassengområdet. Hotellet består av to bygninger, den ene bygd i 1990 og den andre i 2000. Her er det hage med trær og en fontene. Stranden består av sand blandet med rullestein og det er kun en kort spasertur dit ned, men merk at en sterkt trafikkert vei må krysses for å komme til stranden.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Gratis bordtennis. 200 meter til sentrum i Platanes. 4 kilometer til Rethymnon by. Hotellet ligger i et boligområde, nært en sterkt trafikkert hovedvei som kan oppleves som forstyrrende. Rett utenfor hotellet stopper både lokalbuss en og taxi.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt