1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Bendte,
Kristiansand

+
Det store bassenget. Flere dybder. abra for barn.
-
Større badehåndkler. Norske/skandinaviske kanaler på TV. Er så mange skandinavere der, at det er rart det er ingenting for oss. Var russisk, polsk, engelsk, amerikanske kanaler...

Bekreftet gjest: 2019-07-06


8 av 10

Rolf,
Isfjorden

+
Vi var en familie på 14. Vi hadde 4 rom/leiligheter, men ble splittet. Vi hadde ønsket å være samlet. Den ene familien har et lite barn på 10 mnd og fikk hotellrom og kunne ikke være sammen med de andre om kvelden. Ingen vilje i resepsjonen om å få flytte sammen med de andre !!!
-

Bekreftet gjest: 2019-07-05


7 av 10

Ole,
Kolbeinsvik

+
God mat, romslig, alltid ledige solsenger, fin beliggenhet.
-
Fikk et rom som var fullt av mygg. Ferien ble skjemmet litt av dette. Det var ikke noe andre gjester var plaget med så rommet våres var nok spesielt. Det var en synlig tilstedeværelse av mygg da vi kom. Dette burde vært håndtert av hotellet før vi sjekket inn. Flere i reisefølget såg nærmest spedalsk ut da vi kom hjem.

Bekreftet gjest: 2019-07-04


6 av 10

,
Akershus

+
Stort fint område. Fint familiehotell. Bra med aktiviteter gjennom dagen hvis ønskelig. Forgår på engelsk. Fin beliggenhet i Adele. Enormt utvalg og veldig god frokost. Hyggelige ansatte. Alltid ledige solsenger. Kort vei til det meste. Kun 6,5 km inn til Rethymnon by. Koster kun 12 euro for taxi fra Adele. Rent og veldig pent på hotellområdet. Flotte bassengområder. Stille og rolig hotell til tross for størrelsen.
-
Utdaterte dobbeltrom, føner fra 70-tallet. Betegnelsen «pent antrekk» hadde vi dessverre ikke fått med oss. Krav til langbukser for menn for hele hotellområdet på kveldstid, slik at vi ble ekskludert fra å spise middag og oppholde oss på hotellområdet på kveldene da sønnen på 19 ikke hadde med bukse til varme Kreta. Ingen krav til penbukse, bare det var et plagg som hadde lange ben. Pene shortser var altså ikke pent nok ifht hullete bukser og slitte jeans. Ikke lov med oppblåsbare badeleker i bassengene. Ingen lek med ball tillatt, Røyking tillates på hele området. Utrolig mange gjester ved hotellet som røyket. Ble passive røykere for en uke. Renholdet kunne ha vært bedre. Treningsrommet bør oppgraderes veldig. Wifi fungerte ikke på rommene. Overpriset drikke i minibar/strandbar, Mye plastikk/søppel i sjøen. Ekkelt å bade i dette. Holdt oss derfor mest ved bassenget.

Bekreftet gjest: 2019-06-29


6 av 10

Odd A,
Bergen

+
Beliggenhet. Hotellområde
-
Veldig slitne hotellrom. Hadde problem med dusj, nøkkekortleser på inng dør og minisafe. Vi klaget, men ingenting blåe rettet. Litt for dype basseng og tungvint løsning på all inclusive.

Bekreftet gjest: 2019-06-27


10 av 10

,

+
Bungalowen
-

Bekreftet gjest: 2019-06-23


9 av 10

,

+
Servicen
-

Bekreftet gjest: 2019-06-22


9 av 10

Liv ,
Lommedalen

+
Nydelige områder, basseng og veldig god service.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-22


10 av 10

Gøran,
Tromsø

+
Fin beliggenhet, ikke mye støy, renhold, mat,
-
Trimrom var dårlig. Veldig umoderne og dårlige apparater.

Bekreftet gjest: 2019-06-15


10 av 10

Roger,
Narvik

+
Alt på ett sted. God service!
-

Bekreftet gjest: 2019-06-01


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

2852 vurderinger
Utmerket
 
1568
Veldig bra
 
784
Bra
 
303
Mindre bra
 
97
Dårlig
 
101

Fem siste vurderinger

22.05.2019

Innlegg av Aslefo

Flott hotell med alle fasiliteter og fantastisk solnedgang

Hotellet har flere bassengområder som alle har sine kvaliteter, og ligger på en kjempefin strand. Buffetrestauranten er kjempebra men det finnes også flere andre restauranter med god mat. God service fra de ansatte som gjorde alt for at gjestene skulle ha det bra, og vi var spesielt fornøyde med den utrolig gode og personlige servicen man fikk i hovedrestauranten. Kun et lite minus at det ikke finnes mulighet for bleieskift på herretoalettene, og at det ikke var rampe til barnevogn eller rullestol opp trappen hvor hotellrommet vårt befant seg.

 
20.10.2018

Innlegg av LeneK43

Venninnetur

Vi var tre venninner på jentetur og hadde det helt topp her. God mat og fine inne-og uteområder. Veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte gjorde at vi følte oss ivaretatt og velkomme. Badet på rommet virket noe slitt. Trimrommet kunne vært større og hatt lengre åpningstid. Det var kun åpent mellom 10-18 når spaet var åpent.

 
27.08.2017

Innlegg av Are V Sortland, Norge

Flott hotell.

Bodde for andre gang på Aquila (sommer 2016 og 2017). Stort vel drevet hotell med god service og hyggelige ansatte. Hotellet ligger ved stranden, hvor det er godt med solsenger og muligheter for å benytte tilbudet av vannsport aktiviteter. Det er også stort basseng, med med gode solsenger og mulighet for å kjøpe drikkevarer av smilende kelnere. Bassenget ligger godt skjermet, så luft-temperaturen kan fort bli høy. Ved begge våre besøk har vi hatt "all inclusive" og har vært veldig fornøyd med det. Frokost, lunch og middags-buffet har et godt utvalgt og god variasjon fra dag til dag. Med "all inclusive" har du også mulighet for 2 temakvelder på andre restauranter på området . Området utenfor hotellet er verdt å besøke, og for de som liker sykling, så ligger Olympic Bike sykkelutleie 3-400 meter fra hotellet ( mot Rethymno). En sykkeltur opp til klosteret Arkadi gir god trim ( 24 km og 800 høydemeter en vei ) og er vel verdt et besøk.

 
03.07.2017

Innlegg av Gerd R

Et flott sted ved stranden

En uke med sol og varme på et herlig sted på stranden! Vi hadde store forventninger til dette femstjerners hotellet, men dessverre fikk vi et nedslitt dobbeltrom med teppegulv som det luktet vondt av. Vi ble tilbudt et tilsvarende rom en etasje opp, også med teppegulv, og derfor beholdt vi det vi hadde fått. På badet var det ikke blandebatteri, så enten fikk en veldig varmt eller kaldt vann. Vi ble skuffet over rommet. Vi bestilte halvpensjon og måtte dermed betale ganske mye for alt vi ville drikke til måltidene. Prisene var høye sammenlignet med nærliggende restauranter, over det dobbelte! De ansatte var imøtekommende og vi fikk god service under oppholdet. Vi hadde sen avreise så vi fikk låne et rom for å ta en rask dusj. Dette var et flott og nyoppusset rom, så da så vi hva vi kunne ha fått! Hotellet får kun 3 stjerner grunnet det rommet vi fikk.

 
19.08.2016

Innlegg av KristianSMidling Trondheim, Norge

Fortreffelig ferie

Utrolig deilig hotell med gode rom, topp service fra blide og imøtekommende ansatte i alle ledd. stedet er en botanisk opplevelse for en skandinav. det er rent og pent alle steder og poolen har årvåkne ansatte. restauranten har flotte buffeer med varierende innhold. Jeg vil spesielt takke Captain Stelios Pavlakis for utsøkt service ved alle våre måltid. Vi vil komme tilbake