1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
7,1 / 10
Fasiliteter
 
6,5 / 10
Mat og drikke
 
5,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Mona,
Bodø

+
Beliggenheten , nydelig utsikt over strand og gammelbyen. cirka halv time å gå til gammelbyen. Skal man bo på dette hotellet bør man bestille rom med havutsikt. Flott med matbutikk i 1 etg. Mange restauranter hele veien. Egner seg best for voksne. Traffikert vei.
-
Bør oppgradere kjøkkenutstyr.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


8 av 10

Bente,
Skien

+
Beliggenhhet
-
Litt mer hyggelig og blidere personale hadde ikke greit.

Bekreftet gjest: 2019-07-26


7 av 10

Alv,
Bodø

+
Havutsikten
-
Bedre frokost

Bekreftet gjest: 2019-07-20


9 av 10

Øystein,
Sira

+
Plasseringen, nærhet til stranden og sentrum. Meget bra renhold. Fine rom og kjempefin balkong, med den flotte utsikten. Kan absolutt anbefales, dersom man liker nærhet til strand og sentrum.
-
Kanskje noe harde madrasser.

Bekreftet gjest: 2019-07-19


9 av 10

Jennfrid ,
Steinset

+
Ligger sentralt til nær strand og byen , jeg spiste ikke på hotellet ikke har jeg lest beskrivelsen heller da det var andre som tok meg med dit men er fornøyd med oppholdet og kommer gjerne igjen
-

Bekreftet gjest: 2019-07-13


9 av 10

,

+
Flott utsikt
-
Badet veldig lite. harde madrasser.

Bekreftet gjest: 2019-07-12


8 av 10

Merethe ,
Bergen

+
Kort vei til stranden
-
Sengen var passe stor, men madrassen var altfor hard.

Bekreftet gjest: 2019-07-07


5 av 10

Edith ,
Eidsvåg i Romsdal

+
-
Rengjøringspersonalet begynte ute i gangen tidlig på morgenen Dem hadde en kaffedrikker der dem satt og røyka. Det var veldig slitsomt. Sov ikke lengre enn til kl 07-0730.

Bekreftet gjest: 2019-07-07


8 av 10

Helge,
Kristiansand

+
Kort avstand til stranden, butikk i kjelleren
-
Bedre stoler på terrassen

Bekreftet gjest: 2019-07-06


6 av 10

Janita ,
Stavanger

+
Hyggelig personale og fint rom
-
Resepsjonisten var aldri i resepsjonen. Hun sa vi måttte gå på supermarkedet for spørsmål. Vaskehjelpen tok ikke oppvasken på rommet. Skapene var tomme for glass og fat men hun vasket det ikke. Til skutt måtte vi går butikken å kjøpe oppvaskkost fille og zalo og vaske sjøl. Zaloen var blandet ut med vann. Og blir sikkert satt i hylla igjen i butikken etter vi dro.

Bekreftet gjest: 2019-07-05


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

52 vurderinger
Utmerket
 
19
Veldig bra
 
15
Bra
 
13
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

18.06.2019

Innlegg av Serena511976 Bergen, Norge

Koselig, lite hotel

Hotelet et lite og koselig. Få rom og et lite basseng brukt av få. Det var faktisk noe helt annet enn vi er vant til. Vi kjøpte ta med mat og spiste på rommet. Hotellet driver samtidig butikk og informasjon kan fåes der. Vi var veldig fornøyd. Rommet lå rett ved bassenget og barna storkoste seg. Stranda var veldig fin, store bølger og vi traff ingen dag en rødt flagg. Men en kort tur til Bali kunne rette på det. Der var strender nesten uten bølger. Fint opphold.

 
07.09.2018

Innlegg av hilfos

Dårlig standard med mugglukt

Møter er rom som fra 80 tallet med mugglukt. Starter aircondisjonen og muggsporene florerer. Lukter kloakk i kjøkkenskapet. Betjeningen sitter å røyker i gangen. I 2018 kan standarden være meget bedre. Vi har vært i byen i 15 år og prøvd mange hoteller.

 
17.08.2018

Innlegg av Hege B

Flott hotell til en billig penge

Vi bodde i en leilighet med havutsikt.Det var nydelig. Renholdet er meget bra på dette hotellet,for det om man må ta oppvasken selv.Man må også kjøpe oppvaskbørste og vaskemiddel selv. Badet er lite,men trolig renovert for ikke så lenge siden.Så det ser flott ut. Kjøkkenet kunne vært utstyrt med litt bedre utstyr.Vi fikk f.eks ikke skjært frukt,grønnsaker o.l fordi knivene var så sløve.Kaffetrakteren hadde nok også sett sine beste dager. Hotellet ligger rett ved stranda. Det var også fint med supermarkedet som ligger på hotellet.De har alt man trenger.Ferskt brød,grønnsaker o.l hver dag. Resepsjonen er ikke bemannet,så man må ned i butikken dersom man skal få tak i dem.

 
07.08.2018

Innlegg av Mortilto Molde, Norge

Flott beliggenhet, men noe slitt

Det beste med hotellet er beliggenheten rett på stranda og samtidig kort å gå til sentrum. Balkongen med sjøutsikt var super. Veldig kjekt med supermarked i 1. et der vi fikk kjøpt ferske dagligvarer. Ettromsleiligheten er romslig og ren. Oppvasken må du ta selv. På vårt rom i 3. et. var det litt mugglukt fra badet. Sengene var harde, men vi fikk overmadrasser da vi bad om det på dag to. Aircondition fungerte fint, dog med litt bråk. Personalet er kun å treffe i butikken. Vi opplevde vannlekkasje fra vasken på badet en natt, det stod 1 cm med vann i hele leiligheten og balkongen. Vi fikk ikke tak i noen på hotellet til å ordne opp, men Apollo greide etterhvert å få noen til å komme. Ingen beklagelse fra hotellet på denne hendelsen, dette var slik som kunne skje... I det hele tatt nokså dårlig service fra personalet under oppholdet, slett ikke lik det vi opplevde ellers i byen. Litt dårlig utvalg i bestikk. Konklusjon: Greit hotell om du får balkong med havutsikt og ikke forventer luksus.

 
04.08.2018

Innlegg av Kama6154 Oslo, Norge

Greit og rimelig hotell

Leiligheten var helt grei og renholdet var meget bra, men innehaverne må lære seg kundeservice. Ikke et smil. Vi smilte og hilste hver gang vi traff dem og i butikken. Hilste aldri tilbake. Stranden er fin, men den er full av sigarettsneiper, sugerør og annen søppel. Vi måtte betale for senger på stranden mens lokalbefolkningen lå gratis. De tok også over deler av stranden tidvis. Ikke fornøyd med dette opplegget. Lå ved bassenget en ettermiddag. Det var fult av sand, og det var ikke noe drikke å få kjøpt.