1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Summer Dream (Kreta)

  • • Hyggelig bassengområde
  • • Fine leiligheter
  • • Familievennlig

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Summer Dream er et innbydende hotell som er bygd rundt et hyggelig, lite bassengområde. Det er et par kilometer inn til sentrum, men det er et utvalg spisesteder og butikker i nærheten.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 1-3 personer. 2-romsleiligheter for 1-4 personer. 3-romsleiligheter for 2-5 personer/2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

gode senger ,fine rom
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 80 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Summer Dream i Rethymnon ligger fint til i en sidegate til strandpromenaden. Det omfatter tre bygninger, og har bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Snackbar med småretter.

Gratis WiFi i hele hotellet. Stajonær PC mot avgift. Biljard mot avgift. Stor flatskjerm-TV ved resepsjonen. Hotellet tilbyr et rom hvor gjester med sen hjemreise kan dusje og skifte. Ca. 80 meter til stranden. Godt utvalg av restauranter og butikker i området. Ca. 2,5 kilometer til sentrale Rethymnon. Bytrafikk som kan være forstyrrende i enkelte leiligheter.

Måltider

Ingen.
Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Det går ikke heis til ettromsleilighetene uten bassengutsikt, som ligger i hovedbygningen. Resepsjonen er åpen hele dagen; for øvrig kan man få hjelp i poolbaren ved siden av resepsjonen. Vei må krysses for å nå stranden.