Steris

  • • Nær stranden
  • • Høy kundetilfredshet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Populære lille Steris i Rethymnon ligger bare et steinkast fra standen og den herlige strandpromenaden, og du spaserer på et kvarters tid til den vakre, venetianske havna og de smale smugene i gamlebyen.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Toromsleiligheter superior for 2-4 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Sentralt og nær stranda. Greit hotell og greie rom, men beliggenheten av vårt rom er det værste vi noen gang har hatt.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Steris ligger fint til med kort vei til stranden og Gamlebyen i Rethymnon. Her er det et lite bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. Bar og restaurant. Gratis WiFi i fellesområdene. Støy fra nærliggende barer og gjennomgangstrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.