1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


6 av 10

Harald ,
Hauglandshella

+
Uteområdet, matsal
-
Fikk ikke bestil rom før dag 2. Utsikt mot bakgård var ikke ønsket. Kloakklukt på toalett, døren til toalettet kunne ikke lukkes da den var skeiv og lukten fylte hele leiligheten.

Bekreftet gjest: 2018-09-29


8 av 10

Ove,
Sandnes

+
Veldig bra senger og god beliggenhet
-
Første rommet vi fikk var det en høy halv vissen tujahekk. Men det trodde ble oppveid av at vi fikk en to etasjers leilighet? Hva skulle vi med to soverom og to bad? Hadde hekken vært kuttet hadde det vært mye bedre for da hadde det blitt luft på terrassen. Vi fikk nytt rom på tirsdagen og det hjalp.

Bekreftet gjest: 2018-09-23


10 av 10

Ingvil,
Oslo

+
Heltheten. Ryddige og flotte rom, fint bassengområde, gratis solstoler og personale.
-
Fortsett å ta solsengtyvene

Bekreftet gjest: 2018-08-19


10 av 10

Kenneth,
Kristiansund

+
Service, høy standard, lite støy
-
Bedre veiledning om AC. Var ekstremt viktig at dørene til rommet var perfekt lukket for at AC kunne skrus på

Bekreftet gjest: 2018-08-10


10 av 10

Marit,
Kristiansund

+
Syns alt var bra med dette hotellet,er det fineste hotellet jeg har vært på,både beliggenhet og standard.God mat og hyggelig betjening.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-10


10 av 10

Odd,
Kristiansund

+
Vanskelig å dra frem noe fremfor noe annet, men uteområdet rundt bassengområdet var kanskje det aller beste.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-10


9 av 10

Solveig,
Harstad

+
Standard og beliggenhet
-
Uhøvelig med åpen løsning på bad. En merkelig ordning!!

Bekreftet gjest: 2018-08-04


8 av 10

Janinge,
Sortland

+
Hyggelige folk
-
Var ikke vasket under senga eller stolen.

Bekreftet gjest: 2018-08-04


7 av 10

Stig,
Elverum

+
Service og vennlighet. Har vært her 8 ganger
-

Bekreftet gjest: 2018-08-02


9 av 10

Morten,
Elverum

+
Meget god frokost. Moderne rom.
-
Intet spesielt. Lite aktiviteter på reisemålet.

Bekreftet gjest: 2018-07-27


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

764 vurderinger
Utmerket
 
454
Veldig bra
 
236
Bra
 
50
Mindre bra
 
21
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

05.08.2018

Innlegg av Hilde-Morten J

Flott anlegg

Vi bodde her ei uke å dette var ett supert hotell. Gode senger,flotte rom,god mat,hadde frokost å valget var noe for en hver smak. Gode varme basseng. God og variert mat i snackbaren. Flott mottakelse med egne pikkolo som tok bagasjen til rommet. Hadde også basseng i bakgården som var for flere rom,helt supert. Nært stranda. Minuset er vel at det er lite solsenger så mange ikke fikk ligg med bassenget men det som var så greit var at de fjernet håndklærne til alle som reserverte senger hver dag. Så mange fikk seg en overraskelse når de kom tilbake etter noen timer. Fin plass . Gjestfri å hyggelig personale. Reint å fint. Anbefales både med barn og uten barn.

 
11.07.2018

Innlegg av torem491 Mandal, Norge

Overgikk forventningene

Vi hadde booket 4 rom for tilsammen 9 personer. Ble godt mottatt ved ankomst og alt stod klart. Fikk en velkomstdrikk alle sammen. Hotellet fremstår meget velholdt og moderne både uteområder og inne. Rom for 3 personer var supert med 2 bad, 1 dobbeltseng i 1 etasje og 2 enkle senger i andre etasje. Rommene kjøles ned med et svært effektivt AC som også er meget stillegående. Rengjøringen var også bra. Betjeningen på alle ledd i kjeden var utrolig serviceminded og positive. Den som var mest utrolig var HARIS som var den som hadde ansvaret for hotellets solsenger og strandområde. For en service!! Vi kommer garantert tilbake her

 
30.09.2017

Innlegg av 327helgal

Fint hotell ved stranden

Vi bodde som familie i en av suitene med havutsikt, og var veldig fornøyd med rommet og service på rommet. Håndduker ble byttet før vi tenkte på det, frisk frukt og vann kom opp hver dag og var veldig fresht, og det fulgte med morgenkåper, tøfler og solkrem. I sin helhet veldig bra! Rengjøring på gulv var ikke like bra, og det gjaldt også for våre venner som bodde der samtidig. Strand håndklær ble bare byttet hver 3 dag, og det er ikke tilfredsstillende for et 5 stjerners hotell. Strand sengene stod alt for tett, så det ble litt for mye følelse av å ligge som sild i tønne og skikkelig charter-turisme. Dette var heller ikke tilfredsstillende, og trekker ned for et fremtidig besøk. Service forøvrig på hotellet var veldig bra.

 
31.07.2017

Innlegg av FRG47 Ålesund, Norge

Svært godt hotell

Et svært godt hotell med god servise. Når vi kom til hotellet ble vi geleidet til en sofagruppe hvor vi fikk servert drikke sammen med innsjekkingsskjema og informasjon om hotellets fasiliteter. Rommene var helt greit innredet. Sengene var litt harde, men det er en smakssak. Renholdet var tilfredsstillende. Hotellets fasiliteter er i henhold til beskrivelsen. Frokosten var ypperlig med stort utvalg og servise. Vi spiste flere ganger lunsj på hotellet og det bar flere ganger de rotet litt med bestillingen. Baren holdt heller ikke topp standard. Mineralvannet var utblandet og nesten uten kullsyre, be om mineralvann fra flaske eller boks. Manglet prikken over i'en når de blandet drinker. Lite utvalg av rusbrus. Hotellet har egen strand med parasoller og solstoler til gratis lån. Sandstrand med grovkornet sand og rullestein ved vannkanten, gjorde at det var ubehagelig å gå utbygging inn av vannet. Kjøp badesko. Hotellet ligger ca 30-40 minutters gange fra sentrum. På veien er det et utall butikker og restauranter og barer. Hotellet anbefales.

 
10.02.2017

Innlegg av 927geirk Kristiansund, Norge

Nydelig sted å feriere

Moderne og stilrene leiligheter, gode senger. Godt renhold og svært god service. God mat mat både til frokost og middag i restauranten. Kort vei til egen strand hvor solsenger og håndduker var inkludert. Havutsikt betyr et glimt av havet for de fleste rommene.