1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Grecotel Plaza Spa

  • • Fin beliggenhet ved strandpromenaden
  • • Romslige leiligheter

Drøyt to kilometer øst for Rethymnon by ligger Grecotel Plaza Spa. Hotellet er bygget som en liten landsby og består av flere mindre bygninger. Romslige leiligheter og Rethymnons fin strand ligger rett over gaten.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 2-3 personer. 2-romsleiligheter for 2-4 personer. 2-romsleiligheter i etasje for 2-3 personer. 3-romsleiligheter i etasje for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Service, opptatt av gjesters vel. Flinke å ta unna alle gjester. Lokasjon.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Grecotel Plaza Spa har tre basseng, hvorav ett barnebasseng. Solterrasse med gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice. Solsenger og parasoller på stranden som tilhører hotellet er gratis. Ulike vannsporter mot avgift.

Hotellet har en restaurant, Plaza Restaurant, hvor frokostbuffeen serveres. Lunsj og middag fra à la carte-meny. Til middag er det pent antrekk, og det betyr langbukser for menn. På Sunset Pool Café kan du ta en frappé eller ferskpresset juice mens du nyter utsikten.

Spa med basseng, halvparten innendørs og halvparten utendørs, som er oppvarmet vinterstid. Gratis badstue, hamam og trimrom.  Spabehandlinger mot avgift. Gratis bordtennis, sandvolley og ulike leker og konkurranser med hotellets aktivitetsledere.

Gratis WiFi i lobbyen. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Flere barer og restauranter langs strandpromenaden som fører inn til sentrum. Ca. 2,5 kilometer inn til gamlebyen i Rethymnon. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Frokostbuffé.