Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 231 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Monica,
Fredrikstad

+
Utrolig serviceinnstilt personale. Vi ankom sent om natten og fikk hjelp til å bestille mat levert til hotellet. Alle som jobbet ser var blide og imøtekommende, inkludert rengjøringspersonalet. Vi hadde et av de nye rommene som var flottere enn forventer. Helt perfekt!
-
Ingenting

Bekreftet gjest: 2019-08-16


9 av 10

,
Sunnmøre

+
har besøkt hotellet mange ganger,fornøgd,men på tide at alle rom blir oppgradert veldig nedslitt gamle rom/leiligheter, og denne gang var renholdet dårlig spesielt golvvask
-
Bli ferdig med oppussing til neste sesong.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

Jørgen ,
Bodø

+
De ansatte
-
Puss opp rommene.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


6 av 10

Linn,
Sandnes

+
Bassenget og bassengområdet. Hyggelig resepsjonspersonale.
-
De må forbedre rengjøringen. Speilet hadde tannkremflekker da vi kom, og det var avføring på toalettet (sitteringen) og toalettrullholderen. Bøtta til toalettpapir var rusten og ekkel. Vi opplevde dårlig rengjøring av badet hele uka. Bord og nattbord i leiligheten var også skittent og seigt å ta på. Vi vasket både toalett og bord selv. Hadde ikke lyst til å klage. Bio må forbedre dette.

Bekreftet gjest: 2019-08-09


8 av 10

Karl Robert,
Ørskog

+
-
Liker ikke du egg, så er det ikke så mye pålegg å velge i til frokost

Bekreftet gjest: 2019-08-09


10 av 10

,
egersund

+
store fine rom og hyggelig personale
-
la oss slippe håndklekrigen

Bekreftet gjest: 2019-08-04


7 av 10

Anita ,
Sola

+
Fin beliggenhet, stille og rolig når man har rom mot bassenget.
-
Varierende sørvisinnstilling hos de som jobber i restauranten, fra helt topp til middelmådig. Sistnevnte må forbedres.

Bekreftet gjest: 2019-08-02


5 av 10

levi,
aukra

+
beliggenhet
-
bedre rengjøring. større bassengområde, ikke bra å bli jaget vekk for at d skal bli plass til middagsbord kl 1800 og enda tidligere når d arrangeres talentløse greske aftener

Bekreftet gjest: 2019-08-02


8 av 10

Turid,
Vigrestad

+
Høflig og velvillig betjening.
-
Burde vært tydeligere begrensninger i et trangt basseng. Store badedyr, kasting av ball så glass og kopper velter, ødelegger. Bør innføre restriksjoner som man allerede finner på mange andre hotell.

Bekreftet gjest: 2019-08-02


9 av 10

Elisabeth,
Oslo

+
Flott belligenhet, god service og hyggelig ansatte. jeg kommer helt klart tilbake og liker hotellet veldig godt. min favoritt i Rethymnon!
-
Vi bodde i renovert leilighet denne gangen. Disse bør utstyres bedre, med blant annet stekepanne,stekespade etc. Det bør også være flere knagger til å henge opp håndklær etc. Wifi tilgangen slet vi veldig med denne gangen. Det var også færre kanaler på TVen denne gangen, kan med fordel ha flere kanaler å velge i.

Bekreftet gjest: 2019-08-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

409 vurderinger
Utmerket
 
181
Veldig bra
 
169
Bra
 
45
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

05.09.2019

Innlegg av 286ulfs

Anbefales

Hadde en nyoppusset ettromsleilighet mot bassenget. Lys og fin leilighet, men noe av den nye innredningen var vel ikke av det mest solide. Balkongen kunne gjerne vært litt større. Få knagger på badet til å henge fra seg håndklær. Bra med fasiliteter, stort flott bassengområde. Sentralt beliggenhet, stille og rolig (bortsett fra de kveldene det var underholdning til kl.23)

 
01.08.2019

Innlegg av Rita K Kongsberg, Norge

Bio Suites Hotel

Bio Suites Hotel er et fantastisk flott hotel😄👍 Hela staben til George og Manolis er bare helt supre🥰❤️Blide, glade og fornøyde hver dag👍😍😘 Rommene blir bare bedre og bedre fordi de holder på med renovering, ferdig neste år👍👍👍Anbefaler dette stedet på det varmeste, kort avstand til strand og mange fine restauranter med veldig god mat🍽🍷🍺

 
05.07.2019

Innlegg av kolbj_rnl966 Smøla, Norge

Utvidet familie

Ankom hotellet midt på natta og oppdaget at det manglet ei seng (Apollo) Dette la ikke noe demper på opplevelsen. Vi havnet på toppetasjen i den delen av hotellet som ikke var oppusset. Standarden var helt grei, badet kunne vært bedre men fungerte greit. Basseng/uteområdet var bra, lekeområde for barna lå i skygge, noe som var bra i varmen. Testet frokost og middagsbuffet en dag uten at det imponerte, men var helt greit. Renhold og staben ellers var godt over snittet. Hyggelige folk. Hotellets plassering fungerte veldig godt for oss. Et bakeri og en butikk like ved gjorde susen. Strand ett kvartal ned var midt i blinken. Inn til sentrum/gågate brukte vi ca 10 min i rusletempo. Alt i alt så frister dette absolutt til gjentakelse

 
21.06.2019

Innlegg av PerKristianRostgaard

Vårferie

Ja,no e vi på Kreta igjen og Rethy mno.Og selvfølgelig bodde vi på Bio.Men i år kom vi til nyoppussede rom som var helt fantastisk så no blir det vel nye år på Bio.Hotellet.har fjernet badekarr og satt inn nye dusjer og det som følger med et topp moderne bad.Leilighetene er lys og trivelig.Si ansatte yter en virkelig god service i alle ledd for at vi som gjester skal trives.Dette hotellet anbefales da det også ligger nært til stran og sentrum av gamlebyen som e helt unik.Kommer snart igjen Bio.

 
07.06.2019

Innlegg av Retymnon Retymnon

Koselig hotell og god service

Vi har bodd på hotellet 10 ganger, kommer stadig tilbake. Har og bodd på andre hotell i Rethymnon, de andre hotellene har vært greie, men vi trekker tilbake til Bio gang etter gang. Hotellet har god atmosfære, hyggelige ansatte, fin beliggenhet ifht gamlebyen, og gode restauranter i nærmiljøet og. Var der i mai i år, og skal tilbake i august😊.