1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

,

+
Beliggenhet
-
Skift håndduker mer enn en gang i uka. Dårlig til å være 5 stjerners hotell!!!!

Bekreftet gjest: 2019-07-12


9 av 10

,

+
Bassengområde og servicen
-
Rydde stranda som ligg nedfor hotellet. Den trakk ned heilheitsinntrykket.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


7 av 10

Hanne ,
Kristiansund

+
-
Burde være dobbeltseng på dobbeltrom, ikke 2 enkeltsenger inntil hverandre.

Bekreftet gjest: 2019-07-05


8 av 10

Andreas,
Arendal

+
God service, fint hotell uteområde. Basseng, benker etc.
-
Hotellrommet føltes mørkt og litt gammelt. Ingen dusjforheng som medførte mye vann/fukt på badet, samt dårlig lufting (Et lite baderoms vindu)

Bekreftet gjest: 2019-06-28


8 av 10

Alf,
Stavanger

+
Flott beliggenhet, nær stranden og fin spasertur inn till gamlebyen. Topp service både på stranden og ellers på hotellet. Mer serviceinnstilt og hyggelig betjening skal du lete lenge etter! Frokosten helt topp. Her kommer vi gjerne igjen. Anbefales på det varmeste.
-
Ingen spesielle.

Bekreftet gjest: 2019-06-09


10 av 10

Kate,
Skien

+
Svært hyggelige og serviceinnstilte ansatte. De så virkelig gjestene sine , og hilste alltid blidt . Svært rent og pent overalt
-

Bekreftet gjest: 2019-06-07


10 av 10

Øyvind ,

+
Stille og rolig. Fine og rene uteområder.
-
Savnet avtrekksvifte og sminkespeil på badet. Tørkestativ på balkongen.

Bekreftet gjest: 2018-10-06


10 av 10

Kathe,
Iveland

+
Vidunderlige mennesker som jobber der!!!
-

Bekreftet gjest: 2018-09-15


10 av 10

,

+
God service og kjempehyggelig betjening.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-15


8 av 10

Kristine,
Klepp

+
Veldig rent og pent. Rolig atmosfære og fin beliggenhet. Hyggelig personell og god frokost.
-
Ikke så mye og si her.

Bekreftet gjest: 2018-08-19


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

427 vurderinger
Utmerket
 
245
Veldig bra
 
133
Bra
 
27
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

06.07.2019

Innlegg av lindasjursen Arendal, Aust-Agder, Sørlandet

Flott hotell og god service med flotte ansatte

Stort sett har vi kun positive ting å si om dette hotellet og dets service. Vi hadde rom med balkong på bakkenivå. Jeg skal være litt pirkete og sammenligne med andre hotell vi har vært på så her kommer pros and cons, men understreke at vi kan absolutt anbefale dette hotellet: + god service og hyggelig personale + ryddig og rent + fine fasiliteter og basseng rett ved rommet + stranda ligger bokstavelig talt rett ved og sandbunn + god frokost/middag - lysbryterne på rommet var svært forvirrende, ikke logisk :P - mørkt hotellrom /interiør/tilgang til lys. Avhengig av å ha oppe gardiner for å få inn lys noe man ikke allitd ønsker når man er på bakkenivå og alle kan se inn på rommet ditt. - de oppfordrer til klimavennlighet i forhold til å bruke håndklær flere ganger. Vårt bad (badekar) hadde ingen for form dusjforheng, slik at når man var ferdig i dusjen (dusjet vel og merke normalt), var det vann over hele gulvet. Det stakkars lille håndkleet som var på baderomsgulvet hadde ingen sjans å absorbere alt. Dette kunne lett vært ordnet med skyvedør/dusjforheng av noe slag. Alt i alt hadde vi en flott opplevelse og følte vi ble godt de hyggelige ansatte :)

 
27.07.2018

Innlegg av Terje Bådin S

Fantastisk sted

Vi kommer igjen og igjen hit til det samme hotellet. Alltid "bankers" for en fin uke på Kreta. Beliggenhet og hotell er i superklassen for solhungrige nordmenn som ønsker en stille rolig ferie. Vi velger alltid rom med havutsikt og nyter den fine solnedgangen fra balkongen. Hotellet passer kanskje best for voksne og det passer oss utmerket da vi ønsker mest mulig ro og ikke for mye skrik og skrål. Passer rusletur bort til sentrum og den fine havnen. Vi kommer garantert igjen, og lykke til med utvidelsen som ikke ødelegger dette flotte stedet i det hele tatt.

 
19.07.2018

Innlegg av elleng212 Kleppe, Norge

Flott hotell

Flott hotell med veldig bra service. Supermarket som nærmeste nabo. Gjennomgangstrafikk på gaten som skiller hotellet fra stranden, men ikke noe stort problem. Stranden er fin sandstrand, men med et lite belte av runde steiner akkurat i vannkanten. Skal man ha kun sand må man gå 1,5 km mot sentrum, ca til Haagen Dazs, hvor stranden er bredere og i et parti helt fri for steiner. Her er det imidlertid mye mer folksomt.

 
14.07.2018

Innlegg av Lasse-travel Tromsø, Norge

Supert hotell med topp service

Storfamilien på 10 personer i aldersgruppen 10 til 75 år tilbrakte 2 uker på dette supre hotellet. Topp service fra alle ansatte og herlig med egen strand for hotellets gjester. Nydelig frokost og et flott bassengområde med tilstedeværende personale. Supermarked rett ved siden av hotellet. En fin liten spasertur inn til sentrum hvor det finnes en mengde restauranter på turen. Terningkast 6!!

 
06.09.2017

Innlegg av Freequent Trondheim, Norge

Meget behagelig og veldrevet

En ukes ferieopphold ble en god opplevelse. Her var rent og pent, romslig og godt vedlikeholdt. Meget stille omgivelser. Vannkoker på rommet. Flott basseng midt i anlegget og bare noen meter over veien til hotellstranden. Dessverre 3,5 EUR for å leie solseng for en dag. Hotellet ligger midt på stripa i Rethymnon med alle fasiliteter i nærheten.