Atlantis Beach (Rethymnon)

  • • Ved stranden
  • • Populært hotell
  • • Legg til halvpensjon

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Atlantis Beach i Rethymnon er en perle av et hotell som fortjener alle sine soler. Du bor nærmest helt i strandkanten, så den største utfordringen blir kanskje å velge mellom sjøen og det store bassengområdet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer. Familierom for 4 personer. Juniorsuiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Vi hadde rom med eget pool!! Frokosten var flott med stort utvalg.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantis Beach i Rethymnon er et utmerket hotell som består av én hovedbygning og seks bungalower. Stort bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Poolbar. Bufférestaurant med utsikt over havet. Taverna med greske spesialiteter (pent antrekk til middag). Snackbar med strandservice på stranden, samt gratis solsenger og parasoller. Gresk aften en gang i uken.

Gratis WiFi i fellesarealene. Internetthjørne mot avgift. TV-salong. Fint spa med ulike behandlinger, badstue, dampbad, manikyr og massasje mot avgift. Lite trimrom. Bordtennis. Lekeplass. Gangavstand til stranden som har fått EUs blå flagg for sitt rene vann. Kort vei til barer, kaféer og restauranter. Parkeringsmuligheter. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Frokost. Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Spesialmat for allergikere kan bestilles når reisen bestilles.