Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 102 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,6 / 10
Service
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Kevin,
Bergen

+
Kanskje de mest serviceinnstilte personene på hele Kreta. Smilende og blid til en hver tid, og gjorde gjennom hele ferien sitt ypperste for å hjelpe dersom vi trengte noe.
-
Litt lite plass på toalettene. Veldig liten plass i dusj, med et forheng som gjorde alt det kunne for å klebre seg til huden. Litt harde senger i forhold til norsk hotellstandard.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


6 av 10

Anne,
kristiansand

+
beliggenhet
-
Bør opplyses om at balkongene var for små til å brukes til annet enn håndkletørk.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


6 av 10

,

+
Hyggelig personale. Rengjøringen var topp.
-
Mer variert frokost. Beskrivelse av rommene. 2 mannsrommet var veldig lite.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

Juni,
Bergen

+
Bra wifi, og kaldt kjøleskap (men lite). God og helt grei frokost. Nær strand og shopping.
-
Dusjen lekker så er vått på baderomsgulvet hele tiden. Toalettet er innimellom vanskelig å trekke ned. Vil helst ha dyne, ikke laken.

Bekreftet gjest: 2019-07-28


7 av 10

Heidi,
Oslo norge

+
Det beste: gode senger, og rengjøringen. Fin beliggenhet. Små, menGreie rom. Rikelig med kleshengere. Det dårligste: frokosten, elendig. Veldig små balkonger. Kunn greske kanaler på tv, bortsett fra CNN.
-
Frokosten bør forbedres. Det koster trolig ikke så mye heller å " legge til noe" for å bedre litt utvalg/ variasjon.

Bekreftet gjest: 2019-07-28


10 av 10

Camilla,
TROMSØ

+
Døgnbemannet resepsjon og veldig hyggelig personale. Flott beliggenhet i forhold til strand, gamlebyen og promenaden.
-
Glassvegg i stedet for forheng i dusjen

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

,

+
personale
-
noe større dusj,ikke med plastikkforheng

Bekreftet gjest: 2019-07-26


8 av 10

,

+
Beliggenhet,nær strand og gamleby og restauranter. Rent og hyggelig.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-26


7 av 10

Trude,
Kristiansand

+
Beliggenhet, hyggelig personal og rengjøring
-
Litt mer spennende frokost

Bekreftet gjest: 2019-07-20


8 av 10

,

+
God rengjøring Bra beliggenhet, gangavstand til det meste
-

Bekreftet gjest: 2019-07-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

456 vurderinger
Utmerket
 
353
Veldig bra
 
74
Bra
 
19
Mindre bra
 
6
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

02.08.2019

Innlegg av Annebeth M

Enkelt hotell - God beliggenhet!

Vi var i Rethymnon i en uke, og overnattet på dette hotellet. Vi valgte hotellet da det så ut som om beliggenheten var god. For oss er det viktig å ha gangavstand til det meste, da vi ikke bruker mye tid på hotellet i selve ferien. Vi hadde ikke basseng som et krav - så lenge hotellet lå nært stranden. Lokasjon: Hotellet ligger midt i smørøyet. Flere restauranter like utenfor døren, supermarked rett over gata. 2 min gange til stranden, og gamlebyen i nær gangavstand (5-10 min ca). Hotellet ligger like ovenfor strandpromenaden (ca 100 m). Hotellet: Hotellet er svært enkelt: små rom (!) enkel frokost og familiedrevet. Badet var svært lite, men fungerte fint. Noe overmøblerte rom. De ansatte var meget hyggelige og behjelpelige, og rengjøringen var svært god. På rommet hadde vi aircondition (inkl. I prisen) som fungerte utmerket, samt et lite kjøleskap. Hårføner, strykejern og strykebrett var det også. Frokosten var den samme hver dag. Gresk yoghurt med bla. Honning, flere kornblandinger, fersken osv. To forskjellige brødtyper, hvitost, skinke ++. Enkel, men helt grei frokost. Utsjekking var kl 12:00. Vi skulle ikke reise før 17:00-tiden, så mot å betale 5€ pr prs. fikk vi benyttet oss av et stort dusjrom i kjelleren, så vi fikk utnyttet dagen på stranda før hjemreise. Alt i alt - et rent og enkelt hotell - med god beliggenhet. Pluss for meget god rengjøring og blide og hyggelige ansatte - selv om dette egentlig er en selvfølge.

 
14.08.2018

Innlegg av Trond G Sauda, Norge

Glimrende plassert

Nok en ferie i denne fantastiske byen,flott familiedrevet hotel,topp service og vennlige familie og ikke minst alltid smilende betjening.perfekt beliggenhet,første gang på dette hotellet vi kommer garantert tilbake.

 
24.06.2018

Innlegg av Camkri Bodø, Norge

Supert hotell:)

Koselig og lite familiedrevet hotell som ligger nært både strand og sentrum. Alle som jobber der er smilende og hyggelige. Kjempegodt renhold. Bor gjerne her flere ganger, hotellet har mange stamgjester:)

 
23.06.2018

Innlegg av 269hildew

Flott og sentralt hotell

Ypperlig hotell for deg som vil være nært alt Rethymnon har å tilby. Familie drevet hotell med en veldig smilende og hyggelig betjening. Små men trivelige rom og veldig bra renhold. Mange stamgjester.

 
22.09.2017

Innlegg av 534ceciliet Mysen, Norge

Familiedrevet hotell

Mannen min og jeg valgte dette hotellet når vi var en uke i Rethymnon i månedsskiftet juli/august da det hadde perfekt beliggenhet i forhold til de stedene vi besøker. Hotellet er lite og familiedrevet, og helt perfekt for oss. Rommet hadde fin størrelse, men badet var litt lite. Rengjøringen var helt upåklagelig! Vi er enige om at dette er det reneste hotellet vi har besøkt! Frokosten var veldig enkel, men nok til vårt behov. Familien som jobbet der var utrolig hjelpsomme og vennlige, vi ble tatt godt i mot og de tok godt vare på oss i hele ferien. Ingen tvil om at vi skal tilbake til dette hotellet! Vi fikk også leie dusj i et eget dusjrom/garderobe, slik at vi kunne benytte oss av stranden samme dag vi skulle hjem med nattflyet. Var veldig ålreit å ha den muligheten. Vi gleder oss til å komme tilbake!