1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Bodil,
Harstad

+
-
Bedre servering på stranda, nesten umulig å få tak i noen der

Bekreftet gjest: 2019-07-13


10 av 10

Frank ,
Molde

+
Totalinntrykket
-
Noe slitt rom,tepper i gangene

Bekreftet gjest: 2019-07-12


8 av 10

Anonym,
Oslo

+
-
Hotellet burde ikke ta betaling for de tre nederste rekkene med senger på stranden. Dere går jo ut med at det er gratis solsenger. Dette blir jo feil. Dette er nytt i år. Hotellet har blitt mer kommersialisert i år !

Bekreftet gjest: 2019-07-11


8 av 10

marte,
Lillestrøm

+
Strand og basseng området
-
Elendig WIFI, ikke akseptabelt for et 5 stjernes hotell. Litt for mye mas fra massører og fotograf på strand.

Bekreftet gjest: 2019-07-07


6 av 10

Per ,
Stavanger

+
God frokost
-

Bekreftet gjest: 2019-07-07


10 av 10

Hans ,
Vestfossen

+
Beliggenhet og frokost
-
Rengjøring bør omfatte terrasse ( avtørking og bord og rengjøring av gulv ( ble ikke gjort de 2 uker vi var der) Badene bør oppgraderes, men forsto at de var i gang. Veldig lytt mellom rommene og mot korridor ( vanskelig å gjøre noe med?)

Bekreftet gjest: 2019-07-07


7 av 10

Adriana ,
Hamarøy

+
Hyggelig personale , bra beligenhet
-
Shabby baderom,

Bekreftet gjest: 2019-07-06


10 av 10

Hilde,
Sørreisa

+
Atmosfære, reint, ryddig, imøtekommende personale, beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


9 av 10

,

+
Hyggelig personell.
-
Intet strykejern tilgjengelig. De tilbød "stryketjenesten", men for oss som kom på lørdagsnatt var det ikke vits å få benytte av den. I helga får man ikke denne tjenesten. Klærne skal leveres på mandag og man får dem tilbake enten på tirsdag eller på onsdag. Ja, og man reiser hjem på fredag... Da jeg spurte, hvorfor det ikke finnes strykejern på rommene (5 stjerner hoteller i Norge har strykejern på rommene), fikk jeg svar at dette på grunn av sikkerhet. Hmmm, da er det kanskje ikke lov til å bade i svømmebassengene heller, hvis vi følger denne logikken. Helt greit med denne tjenesten, men da mener jeg, at den tjenesten skal være tilgjengelig hele uka. Hvis ikke så kan folk ha rett til å få strykejern på rommene eller et strykejern per etasje de dagene den tjenesten ikke er tilgjengelig. Røykfri sone på hotellets strand...For oss som ikke røyker og for barn å puste inn naborøyk gjør ikke kosestund på stranda så behagelig...

Bekreftet gjest: 2019-07-05


9 av 10

Jone,
Stavanger

+
Beliggenhet og mat
-
Bedre servicepersonell i bar/uteservering

Bekreftet gjest: 2019-07-05


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1672 vurderinger
Utmerket
 
1047
Veldig bra
 
427
Bra
 
130
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
32

Fem siste vurderinger

10.07.2019

Innlegg av hksveaas Vestfossen, Norge

Sentralt og flott hotell

Sentralt beliggende hotell med kort vei til strender, restauranter og gamlebyen. Fantastisk frokost! Flott utebasseng med solsenger, samt gratis solsenger også på stranden. Litt slitt bad, men hotellet er i gang med rehabilitering. Veldig variabel størrelse på balkonger. Veldig hyggelig og servicevennlig betjening.

 
14.06.2019

Innlegg av BeritB1964 Skien, Norge

Fint hotell

Dette er 1 gang vi bor på hotel Aquila Porto Retymno, men det er 3. gang vi besøker Rethymnon. Fint hotell med egen nydelig strand. Aldri stress med å finne solsenger her, plass til alle. Veldig god frokost. Hyggelig betjening. Gangene som hadde tepper trenger absolutt en oppgradering, veldig slitt og gir hotellet et ufortjent negativt første inntrykk. Forventet ikke dette på et 5 stjerners hotell. Ellers fremstår hotellet som veldig bra. Rommet vi hadde var pent, hadde store gode senger og god skapplass. Badet trenger en oppgradering. Dårlig renhold på rommet. vi måtte selv tørke av bordet ute på balkong nesten hver dag, og støv og skitt etter forrige gjest lå langs kanten på badekar som vi også måtte vaske bort. Fuger på badet kunne godt vært skrubbet og vasket. Vi fikk utdelt et connectionsroom, litt rart synes jeg, fordi et slikt rom gir mer støy fra naborommet. Hørte alt nabo sa siden rommene bare er delt med en tynn dør. Opplevde dette som ubehagelig. Beliggenhet til hotellet er veldig bra. Gåavstand til sentrum og gamlebyen. Vi har kost oss masse denne uken, og vi kommer gjerne tilbake.

 
11.06.2019

Innlegg av HildeSophieG Rethymnon, Hellas

Weekend reise

Et hotell hvor de ansatte alltid gjør sitt beste for at gjestene skal ha en fantastisk ferie! Rom med super utsikt og smakfullt innredet. Deilig mat og drikke. Forskjellig underholdning hver kveld! Kort vei til stranden og gamlebyen. Mange muligheter!

 
29.05.2019

Innlegg av Olivlarsen Bergen, Norge

Burde ikke vært 5 stjerners hotell.

Vi var 3 stk som var her en uke i mai med all inclusive. Hotellets ansatte var imøtekomme og positive. Maten var bra. De hadde et bredt utvalg til hvert måltid. I følge hjemmesiden og informasjonen vi fikk skulle det være gratis solsenger og parasoll på hotellets strand. Det vi ikke ble opplyst om var at dette ikke gjaldt de tre fremste radene. Vi ble bortvist fra solsengene vi hadde på første rad med mindre vi ønsket å betale 13 euro. Disse solsengene på alle de tre fremste radene var ledig hele uken. Man kan laste ned hotellets app hvor man kan bestille mat og drikke ned på stranden. Vi bestillte kun drikke som pleide å ta 30 minutter før den kom. Hadde vært raskere å gått opp og hentet selv. Det er en fotograf som jobber på hotellet som går rundt på stranden og spør om vi ønsker å bli fotografert. Hun tar virkelig ikke nei for et nei, og hun oppleves som ganske plagsom da hun kommer bort hver dag og prøver å overbevise gjester på stranden i opptil 45 minutter. Vi har observert at hun har vært plagsom ovenfor andre og. Rommene er helt ok, men ikke et 5stjerners. Badet virket skitten med insekter og sølvlkre i dusj. Mangler også speil og lys på rommet. Det eneste speilet er på badet. Alt i alt vil ikke vi gi dette mer enn 3 stjerner.

 
22.05.2019

Innlegg av 621hermank Kolbotn, Norge

Fantastisk

Hotellrommet er fantastisk, god atmosfære, hyggelige annsatte, nydelig spa, kort vei til stranden. Frokosten er nydelig, restaurantene på hotellet har god mat. Alt i alt det beste hotellet å bo på i Kreta.