1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Premiumreise Santa Helena Beach

 • • Premiumreise Klassisk
 • • Premiumreise Mat & Vin

Våre Premiumreiser til Kreta er sosiale fellesreiser som inneholder flyreise, et godt hotell, tilpassede utflukter og velsmakende måltider. Utfluktsprogrammet er nøye utvalgt med tre ulike temaer som gir deg mulighet til å velge en reise etter nettopp dine ønskemål slik du vil tilbringe ferien.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 1-3 personer. Mindre 1-romsleiligheter for 1-2 personer. 1-romsleiligheter i etasje for 1-4 personer. 2-romsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det populære strandhotellet Santa Helena Beach i Platanias har et herlig bassengområde med gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice mot avgift. På stranden er det også gratis solsenger og parasoller, håndkleservice mot avgift.

Hotellets restaurant ligger fint til med havutsikt og er åpen til frokost, og deretter mellom kl. 12.00 og 21.00, à la carte serveres frem til kl. 22.00. Snackbaren er åpen mellom kl. 10.00-23.00. Kretisk aften en kveld i uken i høysesong.

Kaffe- og juicebaren Mondo Coffee er perfekt for en stille stund. Her kan du kjøpe ekte gresk kaffe, cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice, lokalt bakverk, og is med tilbehør – alt av beste kvalitet. Kafépersonalet har fått opplæring i kunsten å lage god kaffe av noen av Sveriges beste baristaer.

Gratis WiFi på hele hotellet. Hotellet har et fint trimrom med nøye utvalgt utstyr (aldersgrense 16 år). Gratis morgenyoga fem ganger i uken med profesjonelle skandinavisktalende instruktører. Av og til tilbys det også gruppetreningstimer. Aktuelt ukeprogram får du på hotellet. Det er også jogge- og sykkelstier i området. Kontakt reiselederen dersom du vil leie sykkel. Gåstaver kan lånes mot depositum i resepsjonen. Vaskeriservice mot avgift. Det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Gjennomfartstrafikk.


Du betaler tillegg for:
• Leilighet/rom til bruk alene.
• Flymat tur/retur.
• Bagasje tur/retur.
• Avbestillingsforsikring eller reiseforsikring.

Måltider

Halvpensjon med drikke. På noen av utfluktene er også lunsj inkludert, se programmet. 


Verdt å vite

Det er viktig å merke seg at alle rom med balkong kun nås via trapper. Ved ankomst finnes det en flaske vann og kaffe/te i leilighetene som er inkludert i prisen.

Mulige premiumreiser på dette hotellet

Når du bor dette hotellet kan du enten velge Premiumreise Klassisk eller Mat & Vin. Klassisk gir deg en bredere opplevelse der programmet består av mat, natur og kultur. Er du spesielt interessert i mat og drikke bør du velge Premiumreise Mat & Vin som gir deg en ekte gresk, kulinarisk opplevelse.

Avreisedato for Premiumreise Klassisk

 • 11. til 18. april
   

Avreisedato for Premiumreise Mat & Vin

 • 21. til 28. september