Zoi

Leilighetshotellet Zoi ligger i hjertet av Platanias og passer for deg som har høyere krav til beliggenheten enn til fasilitetene på hotellet. Her bor du med kort vei til stranden, torget og alle restaurantene og utestedene i Platanias. Perfekt for deg som ønsker sol og bad, men samtidig vil bo der det skjer.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer. Treromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Zoi er et enkelt leilighetshotell som passer for deg som ligger sen sentral beliggenhet og ikke stiller så høye krav til hotellet. Her bor du bare et steinkast fra stranden. Hotellet ligger i hjertet av Platanias, som er en av Kretas mest populære feriesteder. I nærheten av hotellet finner du butikker, restauranter og barer og det er alltid noe å finne på. Hotellet har ikke resepsjon og det er lokaltrafikk utenfor hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt