Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 359 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Kjetil,
Elverum

+
Rent
-
For liten uteplass, bord og stoler (kun 2) på leilighet på bakkeplan som vi hadde alle tre leilighetene vi hadde bestilt

Bekreftet gjest: 2019-08-18


6 av 10

Ole,
Stange

+
Beliggenheten. Størrelsen på rommet
-

Bekreftet gjest: 2019-08-17


8 av 10

Freddy ,
Bergen

+
Nærmt stranda, kort vei til sentrum. Vi fikk et rom med ingen støy.
-
Litt bedre rengjøring. Oftere skifting håndklær.

Bekreftet gjest: 2019-08-17


8 av 10

Elin,
Tylldalen

+
Nær strand og sentralt - i tillegg til at hotellet ikke ligger ut i trafikken (støy)
-
Oftere håndkleskift

Bekreftet gjest: 2019-08-16


7 av 10

Line,
Sundbyfoss

+
Beliggenheten. Flott at vi fikk sen chech-out,selv om vi måtte bytte rom.
-
Madrasser og puter var fryktelig harde.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

Roy ,
Ålesund

+
Hyggelig betjening, og go service.
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2019-08-10


7 av 10

Ken,
Midsund

+
Nærhet til fasiliteter
-
WIFI var fraverende i vår leilighet.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

Sverre ,
Tromsø

+
Service, nært stranden
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


6 av 10

Christian ,
Sandefjord

+
Hotellet i seg selv har en fin beliggenhet, og alle andre rom virker ok. Men dette rommet som vi fikk nå i år igjen, 3 gangen vi får dette rommet en av oss i reisefølget, enda vi ber spesifikt om ikke å få dette rommet. Så får vi det allikevel.
-
Og når jeg tok kontakt med Apollo på stedet i samme øyeblikk jeg fikk dette rommet, fikk jeg beskjed om att de skulle ta kontakt med meg neste morgen. Og få ordnet opp i dette, men jeg fikk bare en melding fra dem 2 dager etterpå att de ikke kunne gjøre noe med det. Hvis jeg ville bytte hotell så ville dette koste meg adskillige kr ekstra. Og dette var det eneste jeg fikk høre fra Apollo på stedet. For 2 år siden så reiste jeg hjem med min datter når dette skjedde. 2 dager etter ankomst. Så da var den ferien ødelagt nå fikk jeg igjen en ny ødelagt ferie igjen. Så nå har jeg skrevet en omfattende omtale på maps. Om Apollo og dette hotellet og dette rommet. Dette er ett bakgårdsrom med masse bråk. Og ligger i mørket. Så dette burde ikke vært brukt i det hele tatt. Så vi har reist med Apollo nå i 6 år på rad. Men dette blir tydligvis det siste året. Med å ta imot så mye dritt. Og de Apollo ansatte der bare svarer med en sms att det vil koste meg dyrt å få ett annet rom eventuelt på ett annet hotell. Noe som heller ikke hadde vært av interesse når vi reiser flere sammen og hadde betalt for 3 rom. Utrolig dårlig av Apollo. Så med denne behandlingen for 3 gang. Og samme svarene når vi har klaget til Apollo når vi og har kommet hjem. Att de bryr seg ikke om dette. Da er det heller på tide og fortelle verden og andre Apollo kunder om hvordan man blir behandlet av Apollo. Enda man bestiller reise mange måneder på forhånd. Jeg hadde skjønt det om vi hadde bestilt reise bare noen dager/uker på forhånd. Men ikke mange måneder på forhånd. Nei desverre Apollo. Utrolig dårlig igjen for 3 gang av 6 turer med dere totalt

Bekreftet gjest: 2019-08-09


6 av 10

Vebjørn,
Stranda

+
Nært stranden
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

32 vurderinger
Utmerket
 
11
Veldig bra
 
9
Bra
 
11
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

20.06.2018

Innlegg av teltstang Platanias, Hellas

Kjempefint og koselig hotell.

Jeg og to venninner bodde på Sofia Beach fra 12 til 26 mai og vi var veldig fornøyd med leiligheten.To store soverom,stor stue/kjøkken og to store verandaer var virkelig noe å være begeistret for.Personalet var kjempetrivelige og hjelpsomme.Det ble vasket veldig godt og vi fikk rene sengetøy og håndduker når vi hadde behov for det.Hotellet lå nært stranden og det var solsenger nok til alle.Kan anbefale dette hotellet og bor gjerne der ved neste reise til Kreta.

 
23.07.2017

Innlegg av Kristian J

Sophia beach

Vasker 6 gang i uken bra basseng og nært strand å sentrum. Elendige senger er bedre å sove på en flytemadrass til 7 euro.. Nettet er også dårlig her. Ellers er alt ok sku ha vært litt bedre standar på rommene.

 
08.05.2017

Innlegg av Anne E Oslo, Norge

FLINKE RENHOLDERE OG KOSELIG HOTEL !

Jeg tok mannen min med på en overaskende "BLÅTUR" ! Valget falt på Sofia Beach som har tre stjerner,men jeg synes de fortjener en ekstra stjerne. Dette grunnet det gode renholdet og den fine beliggenheten. Vi hadde rom 141 nær strand og restauranter. Vi vil svært gjerne anbefale Sofia Beach.Vi kommer tilbake.

 
20.06.2011

Innlegg av Sirius001 Bergen, Norge

Noenlunde

Rent, pent og rolig rundt hotellet, - basseng, bar og strand rett nedenfor. Rommet er veldig lydt, du hører alt hva naboene foretar seg. Standard så som så. Mye eldre par, familier, men også yngre på partytur bodde der. Platanias er rimelig kjedelig for de som liker opplevelser.. typisk chartersted. Sol, strand og billig mat og drikke er det som er å hente.

 
22.09.2019

Innlegg av Gabriella W

What a amazing value!!!

I really want to recommend this place to you. Comfy beds, very clean, good facilities (even had a sandwich toaster and a coffee maker), big balconies and a good pressure in the shower. The restaurant next to the beach/pool has some of the nicest, most accommodating staff I’ve ever met. Always delivered with a smile 😊 The pool area was super well kept and very close to the beach.