Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Hyggelige ettromsleiligheter med minikjøkken/oppholdsrom. I noen leiligheter er det mulighet for ekstraseng i sovesofa. Nyrenoverte minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Hårføner kan lånes i resepsjonen. Dusj & wc. Balkonger i ulike størrelser. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-27 m²
Antall personer: 1-2 / 1-3

Toromsleilighet

Hyggelige toromsleiligheter med ett soverom og kombinert minikjøkken/oppholdsrom. I noen leiligheter er det mulighet for ekstraseng i sovesofa. Nyrenoverte minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Hårføner kan lånes i resepsjonen. Dusj & wc. To balkonger i ulike størrelser. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 m²
Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom, ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom. I noen leiligheter er det mulighet for ekstraseng i sovesofa. Nyrenoverte minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Ved ankomst er det en flaske vann i leiligheten. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Hårføner kan lånes i resepsjonen. Dusj & wc. Tre balkonger i ulike størrelser. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 m²
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn