1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Fine ettromsleiligheter i forskjellige størrelse og utforming og med ulike innredning og byggeår. Kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering og safe. Noen har trappetrinn inne i leiligheten. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Fine toromsleiligheter i forskjellige størrelse og utforming og med ulike innredning og byggeår. Ett soverom og oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet i etasje

Fine leiligheter i etasje i forskjellige størrelse og utforming og med ulike innredning og byggeår. Ett soverom og kombinert minikjøkken/oppholdsrom. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Mulighet for ekstrasenger i 1. etasje. TV. Gratis luftkondisjonering og safe. Hårføner. To bad, ett i hver etasje, med badekar/dusj og wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.
Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Fine treromsleiligheter i forskjellige størrelse og utforming og med ulike innredning og byggeår. To soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Når alle ekstrasenger benyttes blir det trangt i leiligheten. TV. Gratis luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.
Antall personer: 2-6