1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Jan ,
TANANGER

+
Stille plass.
-
Få ett speil på kjøkkenet. Bedre varmt.

Bekreftet gjest: 2019-06-02


8 av 10

Gunn,
VANSE

+
Har bodd på dette hotellet i mange år og noen ganger 2 gang i året. Det beste med hotellet er at det er lite, man blir kjent med de andre gjestene om man vil. Og får veldig god kontakt med personalet, som er helt topp. Det er ingen luksus, men det er sånn vi liker det. I alle år har det vært gjester som kommer igjen år etter år og det sier vel det meste. Constantin Proimos er også veldig hyggelig og opptatt av at gjestene skal trives og ha det bra. Terningkast 6.
-
Mener at det med fordel kunne vært kuttet ned endel av trær og busker pga insekter. Og ved poolen kunne trærne vært kuttet endel pga at de tar endel sol.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


7 av 10

Ingar,
Kristiansund

+
Korslig uteområde.
-
Bytt dørlås. Bedre støy skjerming mot veien.

Bekreftet gjest: 2018-10-06


8 av 10

Gunn-Berit,
Vanse

+
At det er lite, og at vi blir godt kjent med staben. Som er en fantastisk gjeng. Gjør alt for at gjestene skal trives. De arrangerer fest for gjestene en gang i uken, noe som gjør at vi blir kjent med de andre gjestene. Måten hotellet er bygd på gjør at man føler seg hjemme og kan komme og gå som man vil. Konstantinos Proimos er en meget hyggelig og omgjengelig hotellvert. (personalet sier han er en fantastisk sjef) Trivselfaktoren er meget høy. Hvis man ønsker luksus er dette ikke stedet, men ønsker man trivsel er det helt topp! Man kan levere tøy til vaskeri i poolbaren/resepsjonen og får det tilbake dagen etter.
-
Bestikket (knivene) på kjøkkenet bør skiftes ut. En ordentlig stekespade og sleiv er et must. Også en eller to litt mindre kjeler. Kjøkkeninnredningen i leilighet nr. 3 og 4 er moden for utskifting. Er man mindre enn 160 når man ikke opp til hyllene! Alle gjestene ønsker også at en god del av vegetasjonen blir fjernet. Det er alt for tett og fører til mye mygg bl.a.

Bekreftet gjest: 2018-09-22


8 av 10

Bjarne,
Ålesund

+
Meget hygglige ansatte
-
Dere opererer med 3 stjerner, men hotellet selv har 2 stjerner. HVORFOR SKAL DET VÆRE SÅNN. DET RIKTIGE ER NOK 2

Bekreftet gjest: 2018-09-22


8 av 10

Oddny,
Tornes

+
MEGET gode senger. Gresk sjarm.
-
Kan med fordel ta bort litt vegitasjon for at det ikke skal komme så mye mygg.

Bekreftet gjest: 2018-09-15


5 av 10

Jan-Erik,
Sjursnes

+
Atmosfæren,og fantastiske personer som jobber der.Man føler seg virkelig ivaretatt og sett.
-
Fjerne vegetasjon i området.Spesielt til leilighet nr.2

Bekreftet gjest: 2018-09-15


7 av 10

Geir,
Harstad

+
Personalet
-
Fjerne busker og tre rundt hotellet.

Bekreftet gjest: 2018-09-15


8 av 10

Svein,
Trondheim

+
Beliggenhet og personalet
-
Bedre fasiliteter for de som reiser sent mht dusj og omkledningsrom.

Bekreftet gjest: 2018-09-09


9 av 10

,

+
veldig hyggelig personale, positivt at de serverte en middagsrett hver dag og mulighet for frokost.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-08


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

96% anbefaler hotellet

67 vurderinger
Utmerket
 
49
Veldig bra
 
16
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

08.09.2018

Innlegg av Mobile49476

Ferie

Verdens koseligste lille hotell,dette var første gang vi var her på proimos maisonette,men det blir ikke siste;) Alle var så hyggelige,direktøren,vaskedama,og de to i baren .vi følte oss meget godt ivaretatt av alle;), de arrangerer gresk aften en gang i uka,da får du nydelig gresk mat vin,øl,dessert,og lokal musikk på kjøpet, Vi kan anbefale dette hotellet på det varmeste;) Lill- eva og hugo lilleng

 
15.07.2018

Innlegg av Kristine H

Tredje gang!

Dette var vårt tredje besøk på rad!! Meg og min samboer bare elsker dette lille koselige hotellet som ligger helt i nærheten av stranda. De som jobber på hotellet er helt supre og du føler deg så velkommen og hjemme. Dette er et perfekt hotell for deg som ønsker et lite og rolig hotell som har en veldig god atmosfære. Likevel er det i nærheten av alt annet du kunne tenke deg i Platanias. Vi har allerede bestemt oss for å komme igjen til neste sommer.

 
18.06.2018

Innlegg av inervik9 Mo i Rana, Norge

Koseligste hotell i Platanias

Vi har vært på vår åttende tur til Kreta og Platanias, og dette hotellet er det koseligste vi har vært på. Fantastisk hyggelig vertskap og betjening som ønsket velkommen med friske blomster og vinflaske på bordet! Rent og pent overalt, koselig hage med basseng og gode solsenger. Dette hotellet har absolutt det lille ekstra ; god madrass og dyne i senga, såpe på badet, moderne dusj, vannkoker, mikrobølgeovn og brødrister på kjøkken. Koselig uteplass tilhørende leiligheten. Her har vi trivdes og kommer gjerne tilbake. Anbefales på det varmeste!

 
08.07.2017

Innlegg av Kristine H

Fantastisk koselig hotell

Dette hotellet var over all forventning! Det er bedre enn det ser ut på bildene. Hotellet har en utrolig koselig sjarm og man føler seg hjemme. Dette er mye kosligere enn et minimalistisk super moderne hotel. I tilegg er de som jobber i snackbaren, sjefen selv og vaskedama utrolig gjestfrie og imøtekommende. Maten og drinkene er også helt supre :) skal definitivt tilbake! 😁

 
12.09.2014

Innlegg av Bernt B Trondheim, Norge

En oase i enden av turiststripa.

På enden av turiststripa vest for Platanias finnes et lite men utrolig trivelig hotell. Stilen minner ikke så rent lite om Kardemommeby, med 4 - 6 hvitkalkede bygninger, med 2 - 3 leiligheter i hver. I enden av bygningene ligger et lite basseng, og en snackbar. Betjeningen er svært hyggelig og imøtekommende og det samme kan sies om hotelldirektøren. Stranda ligger 50 - 100 meter fra hotellet.