Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

96% anbefaler hotellet

73 vurderinger
Utmerket
 
53
Veldig bra
 
18
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

08.09.2018

Innlegg av Mobile49476

Ferie

Verdens koseligste lille hotell,dette var første gang vi var her på proimos maisonette,men det blir ikke siste;) Alle var så hyggelige,direktøren,vaskedama,og de to i baren .vi følte oss meget godt ivaretatt av alle;), de arrangerer gresk aften en gang i uka,da får du nydelig gresk mat vin,øl,dessert,og lokal musikk på kjøpet, Vi kan anbefale dette hotellet på det varmeste;) Lill- eva og hugo lilleng

 
15.07.2018

Innlegg av Kristine H

Tredje gang!

Dette var vårt tredje besøk på rad!! Meg og min samboer bare elsker dette lille koselige hotellet som ligger helt i nærheten av stranda. De som jobber på hotellet er helt supre og du føler deg så velkommen og hjemme. Dette er et perfekt hotell for deg som ønsker et lite og rolig hotell som har en veldig god atmosfære. Likevel er det i nærheten av alt annet du kunne tenke deg i Platanias. Vi har allerede bestemt oss for å komme igjen til neste sommer.

 
18.06.2018

Innlegg av inervik9 Mo i Rana, Norge

Koseligste hotell i Platanias

Vi har vært på vår åttende tur til Kreta og Platanias, og dette hotellet er det koseligste vi har vært på. Fantastisk hyggelig vertskap og betjening som ønsket velkommen med friske blomster og vinflaske på bordet! Rent og pent overalt, koselig hage med basseng og gode solsenger. Dette hotellet har absolutt det lille ekstra ; god madrass og dyne i senga, såpe på badet, moderne dusj, vannkoker, mikrobølgeovn og brødrister på kjøkken. Koselig uteplass tilhørende leiligheten. Her har vi trivdes og kommer gjerne tilbake. Anbefales på det varmeste!

 
08.07.2017

Innlegg av Kristine H

Fantastisk koselig hotell

Dette hotellet var over all forventning! Det er bedre enn det ser ut på bildene. Hotellet har en utrolig koselig sjarm og man føler seg hjemme. Dette er mye kosligere enn et minimalistisk super moderne hotel. I tilegg er de som jobber i snackbaren, sjefen selv og vaskedama utrolig gjestfrie og imøtekommende. Maten og drinkene er også helt supre :) skal definitivt tilbake! 😁

 
12.09.2014

Innlegg av Bernt B Trondheim, Norge

En oase i enden av turiststripa.

På enden av turiststripa vest for Platanias finnes et lite men utrolig trivelig hotell. Stilen minner ikke så rent lite om Kardemommeby, med 4 - 6 hvitkalkede bygninger, med 2 - 3 leiligheter i hver. I enden av bygningene ligger et lite basseng, og en snackbar. Betjeningen er svært hyggelig og imøtekommende og det samme kan sies om hotelldirektøren. Stranda ligger 50 - 100 meter fra hotellet.