Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 411 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Frode ,
Sta

+
Mange basseng på Resort ein kunne bruka
-

Bekreftet gjest: 2019-08-11


9 av 10

,

+
God service. Mulighet for å bestille lunsj bokser når du skal på dagsturer. God rengjøring. Sentralt.
-
Det står at man ikke skal reservere solstoler og at hotellet kan fjerne håndklær. Dette blir ikke overholdt. Solstolene ble reservert kvelden før og grytidlig om morgenen. Noen reserverte også flere steder for å flytte med solen. Så hvis du vil ligge med bassenget må du stå opp tidlig, eller vente til noen blir ledige senere på dagen. Rense basseng bunnen litt oftere.

Bekreftet gjest: 2019-07-28


9 av 10

Sverre ,
Hornindal

+
Leilighet var veldig bra med god aircondition, god plass. Fint basseng
-
Litt bedre lunch muligheter når en ikke har all inclusive. God frokost, men juice/drikke var dårlig. Wifi var dårlig, vanskelig å jobbe på PC, så nyttet stort sett 4G. Litt liten plass ved basseng, måtte reservere solsenger om en skulle få plass i hele tatt.

Bekreftet gjest: 2019-07-28


9 av 10

Mona ,
Hønefoss

+
Beliggenhet, basseng, gode senger, godt utvalg av mat og drikke. Hyggelige ansatte
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


7 av 10

Britt,
Tovik

+
-
Ansette kokker

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Nora,
Salamonsen

+
Air conditioner, balkong, rengjøring, service fra personalet - både rengjøring, restaurant og resepsjonen. Nært stranda. Tilgjengelig treningsrom på det andre hotellet
-
Var ikke nok solsenger ved bassenget. Mulighet til å kjøpe drikke/mat ved bassenget hos de som ikke har all inclusive

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Eivind,
Molde

+
Lokasjon, renhet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-26


10 av 10

Gunn ,
Ås

+
Fint og rent basseng. Hyggelig betjening. Masse god mat og drikke
-
Trenings romet så ut som det lå på platanias village,noe det ikke gjør. Romet var veldig dårlig utstyrt. Få sykler og tredemøller. Vi måtte stå lenge i kø for å få benytte oss av det. Droppet flere dager med trening pga dette.

Bekreftet gjest: 2019-07-25


7 av 10

Ida,
Norge

+
Bra beliggenhet og store rom.
-
Mere variasjon i mattilbudet på all inklusive.

Bekreftet gjest: 2019-07-19


10 av 10

Cathrine,
Ranheim

+
Fantastisk god service av personalet. Så hygglig og hjelpsom. Meget god rengjøring. Vi bodde på Village delen mot gamlebyen, og der var det meget stille og behagelig. Nydelig hage, og anlegg. Vi kommer garantert tilbake hit. Har bodd i platanias/Aghia Marina 8 ganger tidligere. Hyggelig å prøve dette flotte anlegget
-
Skulle ønske drikken som var inkludert i all inclusive var av bedre kvalitet.

Bekreftet gjest: 2019-07-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

54% anbefaler hotellet

240 vurderinger
Utmerket
 
89
Veldig bra
 
87
Bra
 
37
Mindre bra
 
21
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

07.09.2019

Innlegg av Millerjace Stavanger, Norge

Fornøyd

Mye bra her. Vi var 2 voksne og 2 tenåringsjenter og hadde et fint opphold - litt hektisk midt i juli, og vil tro det er enda bedre utenom høysesong. -Godt renholdt -Vi hadde stort og luftig familierom til 4 med utsikt til en liten hage -Sengene har dyner. (Ekstrasengene/sofasengene i stua var ikke særlig gode hvis du har ryggproblemer. Sikkert helt greit for barn.) -Aircondition med god effekt, også på knallvarme dager -Maten var bra til å være «sydenbuffet», og fint med tilbud av småretter, frukt, is osv mellom måltidene. Ingen stor kulinarisk opplevelse, men det forventer man da ikke heller. Det er inkludert å spise på to restauranter ila uken. Vi var på den ene som lå nede på Beach Resort og det var en stor skuffelse. Buffeten på Village var bedre enn det vi fikk servert der, og de mer elegante omgivelsene veide ikke opp for det. -Stappfullt rundt bassengene både på Village og det tilknyttede Beach Resort og Spa hvor man også har gratis tilgang. Sikkert bedre utenom høysesong. Måtte huke stoler før 9 hvis du skulle ha sjans. -Var alltid ledige solsenger på stranda, men ikke nødvendigvis ledige parasoller. Igjen midt i juli, så sikkert bedre utenom høysesong. -Tekjøkkenet hadde knapt noenting og iallefall ikke utstyr nok til noe særlig matlaging til 4 personer. Helt fint til å ha enkel mat som brød og pålegg. -Internett var ok -Badehåndklær hentes i kiosken mot depositum, kun kontant. Kan byttes 2x ila uka. -Treningsrom (også på nabohotellet) gjorde nytten sin -Masse butikker og restauranter i gata utenfor hotellet. Opplevdes trygt å gå i gatene der. -Det står oppført nokså strenge regler for antrekk til middag (menn og kvinner må ha minst t-skjorteerme, kjoler og skjorts må rekke til knærne). De fleste brydde seg lite om den og det ble ikke håndhevet så lenge man var passe fint kledd. Sommerkjoler med tynne stropper var det masse av ;) -De ansatte kunne sikkert spandert noen flere smil, men gjorde ikke noe galt heller. Renholdspersonalet smilte mest :)

 
13.08.2019

Innlegg av Britt-Jc

Ikke imponert

Måtte stå i kø for å komme til frokost og middag, maten var ikke heller imponerende. 14 dager med ganske lik meny. Barna likte ikke maten. Hotellet er fint, men bassenget er meget lite. Det er dog nært til fin strand. Hotellet hadde godt renhold iallefall.

 
20.10.2018

Innlegg av Annelisen Oslo, Norge

Høstferie med 6åringen

Hyggelig og pent hotellområde og trivelige ansatte. Fine leiligheter med gode senger og pene bad, selv om oppholdsrommet i vår 2-roms kunne vært innredet hyggeligere. God mat i all inclusive- restauranten, og greit drikkeutvalg. Pent bassengområde, men vi valgte i hovedsak stranda og bassengområdene på søsterhotellet Porto Platanias Beach resort. Fin beliggenhet med middelbar nærhet til strand og sentrum av Platanias.

 
29.09.2018

Innlegg av FruSolskinn

Avslapping

Bodde en uke her i september, ok hotell og serviceinnstilte personale. Vi fikk først rom på bakkeplan, noe vi hadde lagt inn som ønske at vi helst ville slippe. Var en del maur på den verandaen. Gikk ned i resepsjonen og spurte om å få bytte rom, da vi ikke trivest på bakkeplan. De to herrene i resepsjonene fikset et annet rom umiddelbart. Det var ingen problemer med det. Kjempebra service!! Vi fikk se et annet rom før vi bestemte oss for det. Der fikk vi større veranda og kunne faktisk se litt hav derfra. Renholdet var utrolig bra, og veldig hyggelige renholdsdamer. All ros til de!! Rent og pent hver eneste dag. Flinke damer!! Vi hadde med frukost og middag. Grei mat, men litt kjedelig middagsutvalg. Men maten var helt ok og smakte ok. Men det er helt unødvendig å ha mat med i prisen, for det er et hav av restauranter å velge mellom, rett utenfor døra. Hotellet har ingen underholdning på kveldene. Stille og rolig hotell, hvor en virkelig kan slappe av. Minuset var at vi må krysse veien for å komme til stranden, men det var jo opplyst før vi kom, så det var nå greitt sånn sett. Vi lå en dag ved bassenget, solsengene står enormt tett der, og det ble veldig varmt å ligge der. Men det gikk an å benytte seg av bassengene ved søsterhotellet om det var ønskelig. Det prøvde vi ikke da vi valgte stranden. Fin strand, vi leide solsenger hos Angela beach, der var også wifi kode med i prisen, det var jo veldig ok. Reiste med Apollo, noe som vi ikke var fullt så fornøyde med, innsjekk hjem igjen brukte vi 1,5 time på. Lite info fra Apollo sin side, så de ikke på hotellet en eneste gang. Lite info på flyplassen, surr med innsjekkøene. Ingen sms info slik Tui og Ving bruker. Ellers anbefaler vi porto platanias village, og deres hyggelige ansatte. Trivelig hotell og fin standard.

 
27.06.2018

Innlegg av jannehelenl Ålesund, Norge

Ferie

Bestilte 2 ukers ferie gjennom Apollo. Og tilbake hit. Endelig. Flott hotell, men du bør vite hvor du vil bo, for mulighetene er mange da dette er et stort anlegg. Har bodd her flere ganger, og hatt det veldig bra. Vi bodde på Plaza di Porto, med havutsikt og ok terasse. Kort vei til stranden, som for oss er et must! Fantastisk frokost , hyggelig personale, rent og pent. Vi har ikkje prøvd hverken lunsj eller middag, da vi lilker å prøve forskjellig.