Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Minibar. Dusj og wc, hårføner. Badekåper. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 23 m²
Antall personer: 2-3

Familie kampanjerom

Familie kampanjerom et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Porto Platanias Luxury Selection, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Romstørrelse: Ca. 25 m²
Antall personer: 2-4

Familierom

Romslige familierom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Separat oppholdsrom med sovesofa. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Minibar. Dusj og wc, hårføner. Badekåper. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng
Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 2-4

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Porto Platanias Luxury Selection, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Antall personer: 2-3