1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
9,6 / 10
Rengjøring
 
9,9 / 10
Service
 
9,8 / 10
Fasiliteter
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
9,0 / 10
Rom / leilighet
 
9,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,6 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Kurt,
Florø

+
-
Stranden trenger virkelig oppgradering... Tilgang til sjø/bade i sjøen er blitt vanskelig, tidvis uframkommelig fra hotellets område..

Bekreftet gjest: 2019-06-09


10 av 10

Mette ,
Stavanger

+
Alt
-
Nei

Bekreftet gjest: 2019-06-02


9 av 10

Torill,
Vøyenenga

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2019-06-01


10 av 10

Lisbeth,
Bergen

+
Beligenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-05-26


10 av 10

Even,
Evenskjer

+
Stille og fredelig, rent og pent, god service.
-

Bekreftet gjest: 2019-05-25


10 av 10

Tone ,
Senja

+
Stilt og rolig. Vennlige ansatte . Flotte rom som er godt utstyrt. Flott bassengområde
-
Egentlig ingenting.

Bekreftet gjest: 2019-05-25


10 av 10

Finn,
Melbu

+
-
nei.

Bekreftet gjest: 2019-05-25


10 av 10

Monika ,
Tromsø

+
Alt var flott
-
Ingen kommentar

Bekreftet gjest: 2019-05-18


9 av 10

Aina,
Sykkylven

+
Roleg å behagelig atmosfære. Fine og reine rom.
-

Bekreftet gjest: 2019-05-18


10 av 10

Vidar,
Sandnes

+
Det var så stille som vi ønsket! Super service og mer enn nok solsenger!
-

Bekreftet gjest: 2018-10-21


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Sted
 • 5/5 Rom
 • 5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

45 vurderinger
Utmerket
 
41
Veldig bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

02.09.2018

Innlegg av Hege Elisabeth B Máze, Norge

Beste hotell i Platanias?

Dette er definitivt det beste hotellet vi har bodd på, og vi har allerede bestemt oss for å komme tilbake. Ønsker du fred og ro i vakre omgivelser, velg Ariston! Hotellet består av to mindre bygg i 3 etasjer. Store lekre rom med moderne design, helt ytterst mot stranden. Rommene rengjøres to ganger for dagen av et utrolig serviceinnstilt og vennlig personale. Frokost på restauranten The Olive Tree. Deilig mat med vekt på lokale råvarer. Eget lite strandområde med solsenger til alle. Forfriskninger leveres på stranden hver dag kl 12. Dessverre hadde vi kun bestilt for en uke, skulle veldig gjerne ha vært der lenger. Gleder oss allerede til neste gang!

 
27.08.2018

Innlegg av Per R

Måtte bare tilbake!

To uker i nydelig vær på en fantastisk lokasjon. Trivdes utrolig bra sist vi var her (2016) og det var heldigvis ledig når vi skulle bestille årets ferie. Hotellet er forholdsvis lite, men veldig luksuriøst. Rolig og fredelige omgivelser. Ypperlig og vennlig service hos alle. Årets ferie var minst like bra som sist vi var her. Terningkast 6 over hele linjen.

 
26.08.2018

Innlegg av Sissel L Ålesund, Norge

God service - kan anbefales

Meget imøtekommende personal- i alle ledd fra resepsjon, rengjøring, gartner og på restauranten. Rommet var nydelig med både badekar og dusj og med praktisk skillevegg til servantinnredning og speil. Garderobeskap med badekåper, strandbag, solhatt , håndklær og strykejern. Rommet har profesjonell hårføner så det slipper man å dra med seg. Solsengene ved bassenget har tykke deilige madrasser og fra restauranten blir man servert vann ved solsengene i vinkjøler når solen steker som varmest. Restauranten The Olive Tree har høy kvalitet på maten og ypperlig service. Utsikten mot sjøen er helt nydelig. Hele hotellet er veldig rent, velholdt og har ett meget bra helhetsinntrykk. Det passer for alle som vil slippe unna mas og bråk fra barn og er ikke nødvendigvis kun kjæreste/par hotel. Vi kommer gjerne tilbake!

 
17.08.2018

Innlegg av 72hansb Hol, Norge

Fantastisk hotell

Hotellet svarte til alle forventninger til et luksushotell. Stort hotellrom med deilig seng og alle fasiliteter, rett ved både strand og basseng og en fantastisk god frokost ved stranden. Kort vei til sentrum og restauranter. Perfekt for par. (Liten minus for at vasken hadde en design som sprutet på deg når du vasker hendene). Anbefales på det sterkeste! :)

 
05.08.2018

Innlegg av karioggeir Mo i Rana, Norge

Nydelig hotell

Et fantastisk hotell med fokus på kvalitet og at gjestene skal ha det bra. Rommet var rent og kjempefint innredet med en nydelig koselig balkong med ordentlige møbler og blomst på bordet med en fantastisk utsikt,leiligheten hadde kjempegode senger med ordentlig dyne (sommerdyne) kjøleskap og kaffemaskin samt vannkoker . Det eneste minuset er at det er glass skyvedør på toalettet, men pluss for at det var både badekar og dusj. Rommet ble vasket 2 ganger om dagen og hver ettermiddag/kveld var det lagt en koselig overraskelse på sengen f.eks sjokolade, blomster eller noen fine ord. Kort vei til både basseng og strand med garantert plass for alle gjestene. Solsengene hadde gode tykke madrasser og ved bassenget var det til og med puter på sengene.Veldig omtenksomt av hotellet å komme med 2 flasker vann i isbiter ca midt på dagen enten du var i bassenget eller på stranden. En koselig restaurant (olive tree) ved siden av som serverte frokost her manglet det ingenting, man kunne til og med få "sprudlevann" til frokost hvis man ønsket det. Uteområdet på hotellet var kjempekoselig med masse blomster som var plantet langs gangbanen. Det var også pyntet med flotte lys overalt. Kort vei til gode restauranter og supermarked. Egen avtale som gjorde at du kunne få flotte bord på naborestauranten hvis du ønsket å spise middag der. Stranden er fin men det kan være vanskelig å komme seg i sjøen på grunn av at det er en bergrygg som ligger i vannkanten. (ikke noe problem når sjøen er rolig). Koselige folk som jobber her, smilende og blid uansett når på døgnet du møtte dem. En rolig atmosfære på hotellet. Dette hotellet kan absolutt anbefales.