1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Smakfulle dobbeltrom i hovedbygningen. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Minibar og kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Vannkoker. Velkomstpakke med vin, vann og frukt. Gratis luftkondisjonering, safe og internettilgang (WiFi og kabel). Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 26 m²
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom i bungalow i hagen

Romslige dobbeltrom med to senger (noen med dobbeltseng) i bungalow i toetasjes sidebygninger. Mulighet for ekstraoppredning, den ene i feltseng og den andre i sovesofa. TV. Minibar og kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Vannkoker. Velkomstpakke med vin, vann og frukt. Gratis luftkondisjonering, safe og internettilgang (WiFi og kabel). Dusj og wc, hårføner. Terrasse, markterrasse eller balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 27 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom med privat basseng

Store, tiltalende dobbeltrom i Imperial-delen. Mulighet for ekstraoppredning i sovesofa. Velkomstpakke med vin, vann og frukt. TV. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Vannkoker. Gratis luftkondisjonering, safe og internettilgang (WiFi og kabel). Badekar og dusj og wc, hårføner. Markterrasse med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Smakfulle rom med TV. Minibar og kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Vannkoker. Velkomstpakke med vin, vann og frukt. Gratis luftkondisjonering, safe og internettilgang (WiFi og kabel). Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 27 m²
Antall personer: 1

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Minoa Palace Resort & Spa, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Antall personer: 2

Større dobbeltrom

Større, tiltalende dobbeltrom i Imperial-delen. TV. Minibar, vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis luftkondisjonering, safe og internettilgang (WiFi og kabel). Badekar og dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Rommet har aldersgrense på 12 år på grunn av stor avstand mellom sprinklene på gelenderet.
Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 2-3 (over 12 år)