Minoa Palace Resort & Spa

Minoa Palace Resort & Spa

  • • Høy kundetilfredshet
  • • Nært stranden
  • • Bestill rom med privat basseng

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Strandnært luksuriøst hotell omgitt av hav og fjell – på Minoa Palace Resort & Spa venter dessuten fasiliteter og service utenom det vanlige. Bassengområdet skuffer ingen.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Større dobbeltrom i Imperialbygningen for 2-3 personer over 12 år. Dobbeltrom med basseng for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service, mat , rom
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Minoa Palace Resort & Spa i Platanias er et meget tiltalende førsteklassehotell med en hovedbygning fra 2000 og Imperialbygningen som ble bygd i 2008. Det går en bilvei mellom de to delene, er forbundet med en gangbro. Imperialbygningen ligger nærmest stranden. Stort og fint bassengområde med fire bassenger og barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassengområdet og på stranden. Håndkleservice både ved bassenget og på stranden.

Flere restauranter (pent antrekk). Under middagen er kleskoden normalt pent. Frokosten inntas i det bygget man bor, mens gjester som har helpensjon spiser lunsjbuffé i Imperialbygningen. Gjester som har bestilt halv- eller helpensjon spiser middagsbuffé i hovedrestauranten i hovedbygningen. Snackbar og bar. Avhengig av antall interesserte arrangerer hotellet gratis matlagingskurs samt vinsmaking mot avgift. 

Gratis WiFi på hele hotellområdet. Innendørsbasseng. Spa (min. alder 16 år); behandlinger og massasje mot avgift. Jacuzzi, dampbad og badstue mot avgift. Trimrom (min. alder 16 år), tennis, minifotball og bordtennis. TV-salong. Lekeplass. Room service. Vaskeriservice mot avgift. Gullsmed, suvenirbutikk og frisør. Nivåforskjeller. Avstand til strand 0-200 meter, avhengig av hvor i området man bor. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert
  • Hel- eller halvpensjon mot tillegg.
  • Frokosten inntas i det bygget man bor, mens gjester som har helpensjon spiser lunsjbuffé i Imperialbygningen. Gjester som har bestilt halv- eller helpensjon spiser middagsbuffé i hovedrestauranten i hovedbygningen.

Verdt å vite

Hotellet ligger på begge sider av veien og er forbundet med en gangbro. På strandsiden ligger Imperialbygningen og på den andre siden ligger hovedbygningen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt