Blue Sea Apartments

  • • Like ved stranden
  • • Lite og personlig
  • • Rolig feriestemning

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Blue Sea Apartments er et pent, ganske lite leilighetshotell ligger i et rolig område, like ved stranden og omgitt av en fin hage. Her venter både god service og et frodig bassengområde.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter i etasje for 1-2 personer. Renoverte ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter i ny del for 1-3 personer. Ettromsleiligheter i eldre del for 1-3 personer. Renoverte toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter i eldre del for 1-4 personer. Toromsleiligheter i ny del for 1-4 personer. Treromsleiligheter i etasje for 2-5 personer. Renoverte treromsleiligheter for 2-6 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Roen og atmosfæren
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 650 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Blue Sea Apartments er leilighetene fordelt på tre bygninger fra henholdsvis 1986, 2003 og 2008. Leilighetshotellet har et fint og frodig bassengområde med to basseng, barnebasseng og pool-/snackbar som serverer frokost og enkle retter. Gratis solsenger og parasoller. Utleie av solsenger på stranden.

Gratis WiFi i resepsjonen og bassengområdet. Kort vei til restauranter, barer og shopping i Platanias. Det ligger en strandbar foran hotellet, som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter (tilhører ikke Blue Sea Apartments). Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen har begrensede åpningstider, men eieren bor på hotellet og er tilgjengelig hele døgnet.