Alianthos Beach

Er du en strandløve er Alianthos Beach i Plakias det rette valget. Her bor du rett ved den lange sandstranden, der vannet er krystallklart og det er enkelt å finne et eget lite sted å slappe av i solen. En kort spasertur unna ligger strandpromenaden i Plakias, med restauranter og barer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2–3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alianthos Beach er et strandhotell i den koselige lille byen Plakias på Kretas sørlige kyst. Her kan du kose deg på den lange sandstranden med det krystallklare vannet, og det er til og med enkelt å finne en stille plass litt for seg selv. Solsenger og parasoller kan bestilles. Ønsker du litt avveksling så er det flere andre vakre strender i nærheten, som f. eks. Amoudi, Amoudaki, Souda og Damnoni. Bare 7 kilometer fra hotellet finner du den berømte Prevelistranden med sin naturlige palmeskog. På nabohotellet Alianthos Garden kan du benytte bassenget helt gratis!

Hotellets restaurant serverer frokost, lunsj og middag. En gang i uka er det gresk aften med tradisjonell gresk live musikk. Sentrum i Plakias ligger i gangavstand og her er det et hyggelig utvalg av restauranter, barer og fornøyelser langs strandpromenaden. WiFi i fellesområdene.

Måltider

Halvpensjon inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt