Paleochora – aktiv ferie i vakker natur

  • • Sjarmerende småby på sydkysten
  • • Avslappet og genuin atmosfære
  • • Utmerket for utflukter på egen hånd

Telefonservice

Apollo har ingen reiseledere på reisemålet, men du kan alltid nå en av våre skandinavisktalende reiseledere på telefon. Oppstår det en akutt situasjon kan vi ha personale på plass så fort som mulig. Aktuelle telefonnumre står på billetten, og fås ved...

Gjør noe annerledes og oppdag sjarmen på det sørlige Kreta! Du reiser til Paleochora på egen hånd, og her møter du en rolig atmosfære og en enestående vakker natur. Feriebyen har dessuten også alle forutsetninger for en aktiv og opplevelsesrik ferie.

Populære hoteller – Paleochora

Bassengområdet

Libyan Princess

Fra 5 398 NOK

Poseidon (Kreta)

Fra 4 598 NOK
Frokostservering i det fri

Rea

Fra 4 348 NOK

Fakta om Paleochora

Mat og drikke

En middag med gresk salat og moussaka på taverna koster ca. 120 kroner pr. person. En øl koster ca. 30-40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra Chanias flyplass til Paleochora, ca. 2 timer med buss, noe kortere med taxi. Turen er ca. 90 km, og går hovedsakelig gjennom fjellområder. Dete r som regel ikke reiseleder fra Apollo på turen.

Strender

På vestsiden ligger den fine sandstranden Sandy Beach, og på østsiden ligger det en steinstrand. Begge strendene har fått EUs utmerkelse "Blå Flagg" for sitt rene vann.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c