Palekastro – en uslepen diamant

Palekastro

  • • Rolig og genuint
  • • Oppdag en ny strand hver dag
  • • Her trives windsurferne

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Nyhet! Velkommen til denne uslepne diamanten i øst! I Palekastro får du en glimt av det genuine Kreta samtidige som du har kort vei til unike strender, historiske minnesmerker og vakre landskap som er som gjort for fotturer og terrengsykling mellom fjelltopper og spektakulære raviner.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Palekastro

Fakta om Palekastro

Mat og drikke

Toretters middag koster ca. 130 kr/person. En øl ca. 30 kr.

Transport t/r hotell

Med buss fra flyplassen i Sitia til hotellene i Palekastro tar det ca. 30 minutter. Transporten kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Det ligger to sandstrender noen kilometer utenfor selve bykjernen, Hiona Beach og windsurfer-paradiset Kouremenos Beach. Det ligger en rekke fine strender og badeviker langs kysten som du kommer til med leiebil.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
8,8 av 10 Palekastro
Våre gjesters vurdering, Basert på 55 vurderinger