Makrigialos/Koutsouras

Makrigialos/Koutsouras

  • • Rolig ferieparadis
  • • Bli kjent med det kretiske kjøkkenet
  • • Oppdag østre Kreta

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Reis til den lille typiske greske landsbyen Makrigialos, som ligger på det sørøstre hjørnet av Kreta. Du flyr til Sitia og derfra er det en knapp times transport til hotellene i Makrigialos. På den kilometerlange sandstranden med det krystallklare vannet kommer du raskt i feriemodus. Her ligger det noen tavernaer der du kan slå deg ned med godsaker fra det kretiske kjøkkenet basert på produkter fra nærområdet.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Makrigialos/Koutsouras

Fakta om Makrigialos/Koutsouras

Mat og drikke

Gjennomsnittspris for 2-retters middag er ca. 130 kr/person. En øl koster ca. 30 kr.

Transport t/r hotell

Det tar ca. 50 minutter med buss fra flyplassen i Sitia til det første hotellet vårt i Makrigialos. Busstransporten foregår som regel uten våre reiseledere.

Strender

Langgrunn sandstrand med klart vann. Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
8,5 av 10 Makrigialos/Koutsouras
Våre gjesters vurdering, Basert på 215 vurderinger