Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

59 vurderinger
Utmerket
 
29
Veldig bra
 
14
Bra
 
12
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

29.08.2016

Innlegg av 587heidiv Værnes, Norge

Trivelig hotell

Hotell nereides er ett familiedrevet hotell ca 10 min gange langs en trafikkert vei med fortau, unna byen kolymbari. Hotellet har ikke heis ! Wifi tilgang svært bra i resepsjonsområdet - totalt fraværende på vårt rom, men fikk inntrykk av at dette var noe varierende fra rom til rom. Rommene ble ryddet hver dag og skiftet sengetøy og håndklær annenhver dag !!familien - mor far og to sønner var svært hyggelige - dog var den yngste en liten spirrevipp som vi trøndere kaller det ! Forøvrig var de ansatte også hyggelige og opptatt av at gjestene skulle ha det bra ! Ett lite tips for de som liker strand istedet for basseng ! Gå ned innkjørselen til hotellet og litt til venstre for en butikk, der går det en vei ned til stranda - når du er ved stranda gå til høyre ! Der finner du en svært hyggelig taverna med deilig mat og gratis solsenger ! Vi spiste lunsj der nesten hver dag ! Personlig favoritt var deres egen pizza eller tunfisksalaten !! Fantastisk godt !

 
26.08.2016

Innlegg av hanneh420 Namsos, Norge

Storkoste oss på Nereides!

Hadde en fin uke på Nereides hotell, med god mat og flink å vennlig betjening! Rene og store rom! Vi hadde rom nede, så vi hadde kort vei til basseng og solsenger 😎 Anbefaler spaghetti bolognes på resturangen, den var kjempe god 👌 en liten matbutikk rett nedenfor hotellet, men hotellet ligger likevel et stykke unna noe shopping! Stranden var helt OK, mn ikke så mye myk sand, mest bare stein. Så anbefaler å dra til strand på platanias som ligger en liten busstur unna.

 
01.03.2016

Innlegg av Ferydoun S

Fantastisk gresk gjestfrihet

Familie hotell med ekte gresk gjestfrihet i rolig omgivelser. Høflig og svært behjelpelig ansatte, vi fikk hjelp med både leiebil og tips på severdigheter i øya. vi hadde en fantstisk opphold i hotell Niriides og anbefaler det på det sterkeste.

 
21.08.2015

Innlegg av skuffet-gjest Kolymbari, Hellas

Ikke egnet for små barn!!

dette var for oss, en fryktelig start på ferien. Vi spurte etter barneseng. Tok 12 timer å få tak i. Når den kom, falt den sammen. Vi måtte også hente den selv. Aircondition fungerte ikke, selv om eier insisterte. Sa vi skulle vente i 2 timer. Endte med at vi la ungen i vogna og satt ute halve natten, da ikke AC virket. Ingen mulighet for noen form for matlaging. Ingen vannkoker. Ingen kopper osv. Ingen heis eller rammer for barnevogn. Helt krise. Vi fikk heldigvis nytt hotell. Hadde vi ikke fått det, hadde ferien vært ødelagt, å vi måtte ha reist hjem.

 
17.10.2018

Innlegg av bigmalandbev Newcastle upon tyne

Good Hotel

Its hard to say anything bad about this Hotel, it is advertised as a 2/3 star but it has everything you need. The room we had was clean with wifi bed was comfortable and plenty of hot water. The shower was tiny though. The breakfast was plentiful with bacon and eggs and continental and Crete items. Evening Meal was no choice but if ya not fussy the meal was good with wine thrown in. owner and staff very friendly.