Nereides (Kreta)

Nereides er et koselig hotell i Kolymbari på Kreta! Hotellet ligger fint med kort vei både til badestrand og sentrum i dette lille tettstedet. Ypperlig utgangspunkt for deg som vil leie bil å oppleve mer av det Kreta på egen hånd. På hotellet kan du nyte ferielivet ved bassenget eller ta en drink og noe godt i snackbaren.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Ettromsleiligheter for 2-4 personer. Ettromsleiligheter delvis under bakkeplan for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Menneskene som jobbet ved hotellet. Utrolig fine, serviceinnstilte og dyktige arbeidere - spesiel...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 400 m
Til sentrum: 550 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nereides i Kolymbari har et pent lite bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Stranden ligger ca. 400 meter nedenfor hotellet, der er det ikke solsenger eller parasoller. Snackbar som serverer småretter.

Gratis WiFi. Hotellet har en  à la carte-restaurant som serverer lunsj og middag. Deponering mot avgift i resepsjonen og safe i noen rom. Gratis minigolf, hele fem baner! Bordtennis. Bussholdeplass, minibank og minimarked i nærheten av hotellet. Kort vei, ca. 550 meter til stranden og sentrum i Kolymbari. Utendørsparkering.

Måltider

Ingen. Frokostbuffé mot tillegg.

Når de voksne legger til frokost, spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.