Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Hyggelige dobbeltrom med TV og musikkanaler. Minibar. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Badekåper og tøfler. Balkong eller terrasse. Der noen balkonger har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 24 m²
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom med delt basseng

Hyggelige dobbeltrom med TV, musikkanaler. Minibar. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Badekåper og tøfler. Markterrasse, noen med havutsikt og alle med tilgang til delt basseng og solsenger og parasoller på uteplassen. Det er noen trappetrinn opp til markterrassen. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 24 m²
Antall personer: 2

Juniorsuite

Pene og romslige juniorsuiter med havutsikt. Sove- og oppholdsdel i åpen løsning. Sofa og sofabord samt et lite kjøkkenbord med et par stoler. TV og musikkanaler. Minibar. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Badekåper og tøfler. Ulike uteplasser: Balkong eller terrasse, markterrasse med utgang til hovedbassenget via trappetrinn, markterrasse med tilgang til delt basseng (deles av 5 juniorsuiter), disse har også solsenger og parasoller. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 2

Juniorsuite superior

Nyrenoverte juniorsuiter superior med soverom med stor dobbeltseng, og romslig oppholdsrom med sofagruppe og spisekrok. TV og musikkanaler. Minibar. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Badekåper og tøfler. Stor balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 2