Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Pene dobbeltrom i ulike størrelser med TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Minibar. Vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Noen balkonger har bassengutsikt. Andre rom har uteplass med utgang til bassenget og bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med delt basseng

Dobbeltrom med TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Gratis internett WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Markterrasse med delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom

Familierom med en sovedel med dobbeltseng og en oppholdsromdel med sofaer. Det er skyvedør mellom de to delene. TV og minibar. Vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, internet via kabel, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 41 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Elegante juniorsuiter dobbeltseng og sovesofa for ekstraperson. TV og minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Uteplass med havutsikt og direkte utgang til bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 41 m²
Antall personer: 2-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Giannoulis Cavo Spada, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Antall personer: 2