Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 226 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Passe stort, rolig og null stress
-
Vi var så uheldige å få rom ut mot veien. Dette gjorde det omtrent umulig å sitte ute på veranda om kveldene og prate. Trekker ned helhetsinntrykket veldig.

Bekreftet gjest: 2019-10-19


10 av 10

+
Innbydende hotell. Rent, lyst og pent interiør. Veldig hyggelige mennesker som jobber på hotellet. Både i restauranten og i rengjøring. Herlige mennesker
-

Bekreftet gjest: 2019-10-19


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-19


10 av 10

+
Passe stort. Vi liker små, familieeide hotell. Hotellet ligger ved stranda. Store, lyse rom og godt renhold. Hyggelig betjening. Enkel og god mat. Rolig hotell.
-

Bekreftet gjest: 2019-10-06


8 av 10

+
Rent og fresht, fine omgivelser å feriere i. Kort vei til strand. God mat.
-
Hadde et av de mest lydutsatte rommene, vanskelig å sove om natta, burde vært bedre lydisolert. Skulle vært flere solsenger rundt bassenget, man måtte være oppe før 07 for å få tak i seng i sola.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


8 av 10

+
Fin beliggenhet i forhold til stranden. Gratis solsenger.
-
Når det er gratis med solsenger for gjestene, bør dei kontrollere at gjester fra andre hotell i nærheten, som tar seg betalt, ikke kommer og okkuperer sengene hos dem. Det er også utroligt frekt gjort også, men også gnetent gjort ved også å gå i nabobaren å kjøpe dyre drinker

Bekreftet gjest: 2019-10-05


7 av 10

+
På stranden
-
Billigere priser i baren

Bekreftet gjest: 2019-10-05


8 av 10

+
Betjeningen
-
Vask solsengene hver dag, var ikke vasket når vi var der, på stranden

Bekreftet gjest: 2019-09-28


10 av 10

+
Service og renhold
-

Bekreftet gjest: 2019-09-28


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-28


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

108 vurderinger
Utmerket
 
45
Veldig bra
 
39
Bra
 
9
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

12.09.2019

Innlegg av carolineblomvik Ålesund, Norge

Lytt og lite tilgjengelig personal

Veldig lytt på hotellrommet. Hørte til og med telefonen ringe i resepsjonen inne på rommet. Våknet av bråk hver morgen. Bråkete baderomsvifte. Lite utstyr å lage mat med. Det var aldri noen tilgjengelig i resepsjonen. Skulle betale turistskatt etter utsjekking, men pga. problemer med bankterminal ble vi bedt om å komme tilbake senere og betale den da. Problemet var at det aldri kom noen etter dette som vanlig. Måtte legge pengene i resepsjonen og gå. Ble også spurt av ei vaskedame når vi hadde tenkt å sjekke ut. Oppga kl. 12 og fikk bare et sukk tilbake fordi hun ville vaske rommet tidligere. Ved utsjekkingstidspunkt sto hun klar med vaskebøtta utenfor rommet. Elendig mat på poolbar'en. På ankomstdagen bestilte vi hamburger og spagetti. Det tok over 1 time før maten kom, i tillegg var den kald. Spiste aldri her etter dette. Pluss for store rom og fin beliggenhet.

 
11.09.2019

Innlegg av Gunnar_Kristiansand Kristiansand, Norge

Noe bra, men også noe mistenkelig

Bodde en uke i en 2-roms leilighet på bakkenivå med kjøleskap, kokeplater og en grei A/C (kun på soverommet). Det er de minste rommene jeg har bodd på, med et knøtlite bad hvor det ikke var plass til å henge opp håndklær en gang. Utrolig at de så vidt fikk plass til en dusj, vask og en do med løst toalettsete. Terrassen var grei, men sengene hard, hjalp litt at vi etter første natt fikk en overleggsmadrass oppå madrassene. Sovekomforten var elendig da A/C-bråket, og selv om vi åpnet vinduet var rullegardinet så tett på vinduet at det ikke kom luft inn. Betjeningen var hyggelige, og det var veldig rent over alt. Frokosten hadde jeg skippet om jeg hadde visst på forhånd hvor simpel den var. Savnet en eller annen form for stekt egg og ferskt brød. Resepsjonspersonale finnes ikke her, da må man ta kontakt i baren. Hvis du ikke er en morgenfugl, kan du glemme å få plass på en solseng ved bassenget, dessverre. Da må du opp lenge før frokost. Stranden var fin med nok av gratis solsenger og parasoller, men mange vonde småsteiner rett under vannkanten når man skal uti vannet. Vi spiste lunsj i cafeen ved poolen/stranden hver dag, kjempegod mat her. Ellers er det mange supre restauranter i nærheten og langs stranden. Bussen til Chania går rett utenfor hotellet, hvert 20 minutt. Det vi spiste i cafeen, satte vi på rommet, måtte aldri signere på noe. Da vi siste kvelden ville betale dro bartenderen frem en håndskrevet bok og summerte… Betalte uten å få kvittering (selv om vi spurte). Vi hadde heller ingen mulighet til å sjekke om summen stemte… men fant ut med litt hoderegning og hukommelse at totalprisen ikke var så urimelig… Dere som leser dette må bare tenke deres, men jeg synes dette var/er veldig mistenkelig…

 
20.08.2018

Innlegg av 381vildek Hønefoss, Norge

Umulig personale

Hotellet i seg selv er veldig fint og nytt, og ligger rett på stranden. Derfor er det veldig synd at personalet er nærmest umulig å forholde seg til. For det første så var det aldri noen tilgjengelig i resepsjonen, selv om resepsjonen skulle være åpen. De to numrene til hotellet var begge til resepsjonen, og det nytta jo ikke når det ikke var noen der. Når vi trengte å få tak i noen måtte vi gå til poolbaren. Det virket også som om det kun var én mann, George, som visste noen ting. Alle gangene jeg spurte de i poolbaren om noe, så måtte de spørre George først, som ikke var tilstede, og det tok veldig lang tid å få svar. Vi følte også at vaskedamene var veldig påtrengende. Til tross for at «do not disturb” hang på døra, og vi sa nei takk når hun banket på, så presset hun seg inn på rommet og vasket, selv om vi var på rommet. Vi bodde på rom nr. 1 og det hadde vi litt problemer med toalettet. Da vi først kom til hotellet fikk vi ikke spylt ned, så jeg gikk for å spørre etter hjelp (i poolbaren). Jeg fikk da beskjed om at de skulle sende noen til å se på det, men da vi kom tilbake på rommet senere funket det fortsatt ikke. Så jeg gikk for å spørre igjen. Da fikk jeg beskjed om at vi måtte trykke hardt og fort, på det jeg opplevde som en ganske ufin måte. Vi opplevde fortsatt problemer med toalettet, og det var ikke før Apollo tok kontakt med hotellet at den ble fikset. Til slutt ble det til at jeg og kjæresten min helst holdt oss borte fra hotellet eller inne på rommet. Vi følte oss rett og slett ukomfortable rundt personalet.

 
17.07.2018

Innlegg av therandreassen Tromsø, Norge

Kjempebra!

Jeg anbefaler virkelig dette hotellet, det er uten tvil det beste 3-stjerner rankede hotellet jeg har bodd på. Veldig trivelig atmosfære, perfekt beliggenhet på stranda, høy standard på maten og fint bassengområde. Rommet vårt (2-roms leilighet) var veldig fint, og det kostet ikke noe ekstra for air-condition. Busstopp, bakeri og matbutikk er rett utenfor hotellet. Kan godt tenke meg å bo her igjen.

 
23.06.2018

Innlegg av 216arilda Horten, Norge

Sommerferie

Hotellet er veldig bra.rolig og renslig. Strandbaren tør jeg ikke ikke spise mat på. Fikk en tsatsiki som var ikke god, klaget til kelneren, men han smakte på den og sa at det var slik den skulle smake👎Butikken over gata hadde bedre en dette. Etter dette ville vi ikke spise her. Prøv heller 15 meter til venstre, de vet hvordan tsatsiki skal smake.