1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Tropicana

  • • Kort vei til stranden
  • • Fin beliggenhet
  • • Frokost mot tillegg

På Tropicana bor du i hjertet av Kato Stalos. I tillegg til at det er kort vei til restauranter og butikker, så bor du nærmest i strandkanten. Stranden er like populær blant fastboende som turister.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer. Toromsleiligheter delvis under bakkeplan for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

God mat, hyggelige mennesker
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tropicana i Kato Stalos er et hyggelig, familieeid leilighetshotell. Det har et fint bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Restaurant som ligger rett ved stranden. Både mat og frokost kan bestilles til rommet.

Gratis WiFi i fellesområdene. TV i resepsjonen. Hotellet ligger ved Kato Stalos-stranden, hvor solsenger og parasoller kan leies. Restauranter, matbutikker, minibank og bussholdeplass ligger i gangavstand fra hotellet. Trapper på hotellområdet. Gode bussforbindelser til Chania by (ca. 7 kilometer). Tett gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som svært forstyrrende i enkelte leiligheter. I leilighetene som ligger nært trappehuset kan støy fra dette oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert. Frokostbuffé mot tillegg.

Verdt å vite

Resepsjon med begrenset åpningstid. Når resepsjonen henvises gjestene til hotellets beachbar.