Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 397 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Gunnar,
Ulset

+
Flott bassengområde, hyggelig betjening
-
Rommene kan med fordel oppgraderes. Disse er nedslitt. Dusj på rommet var delvis ødelagt. Låsen i ytterdøren også delvis ødelagt.

Bekreftet gjest: 2019-08-17


8 av 10

Kjetil,
Hedmark

+
Veldig rent,rolig, fint bassengområde med god plass til alle
-
Små bad som kunne oppgraderes litt. Litt harde senger, men ikke det verste jeg har kjent i Hellas.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


9 av 10

Ingrid ,
Norge

+
Hyggelig betjening. Rent. Godt utstyrt kjøkken. Nok solsenger. Stod at det ikke var lov å kapre solsenger, men det ble gjort uten at noen sa noe. God mat i restauranten, bortsett fra en dag da vi fikk halvlunken mat. Stor terrasse med tørkestativ, flott.
-
Fint om det ikke spilles så mye musikk over høytalere, folk har med seg musikk selv i 2019 hvis de vil høre på det. Vonde senger for en dårlig rygg. Supermarkedet kunne godt hatt lenger åpningstid om ettermiddagen.

Bekreftet gjest: 2019-08-09


9 av 10

Hanne,
Arendal

+
Vennlig personale, familievennlig, forholdsvis lite, sentral beliggenhet litt bort fra travel hovedgate, mini marked på hotellet, muligheter for restaurant
-
Lekerom til barna bør ha flere gratis leker

Bekreftet gjest: 2019-08-09


9 av 10

..,
Ise

+
Passe stort, ikke for lite og ikke for stort. Bassengets størrelse var passe til antall leiligheter. Positivt at bassenget var dypt i den ene enden så det gikk an å stupe.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-09


7 av 10

Cathrine,
Straumen

+
Hyggelige personale.
-
Maten kunne vært bedre og bassenget var for kaldt. Spesielt barnebassenget.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


10 av 10

Roar ,
Larsen

+
Alt
-
Apollo må legge ut bedre bilder og beskrivelse

Bekreftet gjest: 2019-07-28


6 av 10

Ingri,
Bergen

+
-
Rommene trenger oppussing, og treningsrommet må enten fjernes eller oppgraderes. Ingenting som virket som det skulle.

Bekreftet gjest: 2019-07-26


6 av 10

,

+
Beliggenhet og strand Rengjøringen denne gang var mye bedre enn årene tidligere.
-
Oppgradere leilighetene Lenger åpent kjøkken og butikk Fjerne maur fra begge badene.

Bekreftet gjest: 2019-07-26


7 av 10

Erik,
Ålgård

+
Hyggelig og imøtekommende personale.
-
Flere nøkler til leilighet. Reparere ødelagt inventar.

Bekreftet gjest: 2019-07-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

162 vurderinger
Utmerket
 
66
Veldig bra
 
73
Bra
 
19
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

02.09.2019

Innlegg av grohelent

Kun for voksne

Eg vil ikkje anbefale dette til barnefamiliar, sjølv om det står at det er eit familiehotell. Det er barnebasseng der, men du får ikkje lov å bruke heile bassenget, eg har barn på 10 og 8 år, så dei bada kun i det store. Det er mange rare reglar her, det er ikkje lov til å hoppe, stupe, dykke, eller laga noko som helst lyd i bassenget, då kan du risikere å få kjeft. Dei seier og att ingen ungar får lov til å vere i bassenget aleine, altså som foreldre kan du ikkje sita på ei solseng å følgje med.. Litt vanskleg med ungar då!! Sto og skilt ved doen med bassenget, at den var i uorden, bruk den ved resepsjonen!! Når ungane gjorde det, fekk dei kjeft att, ikkje lov å gå igjennom der når du var våt. Det sto og skilt ved bassengkanten att det var lov å stupe på djup side, men mine ungar fekk kjeft å tilsnakk for dette. Som igjen resultera i att dei ikkje ville bade, fordi dei var redde for kjeft av personalet!!I Ikkje noko kosleg.. Når eg tok det opp med hotellstyraren, avviste ho meg, å sa att det var internasjonale reglar, å at slik var det over alt. SLIK er det da IKKJE i Norge!!!! Bra reinhald på rom, trengs nokk ei oppgradering snart.. Bra Air condition. Det mest utrulege som skjedde her, var vel att nykklane til 3 av romma gjekk om kvarandre, dette fant me ut ved ein tilfeldighet, då me blei kjent med nokon, å tok med feil nøkkel frå bassengområdet, hotellet ville ikkje tru på dette, å det tok ein heil virkedag før dei trudde kon, å tok affære å bytta låsar... Dette hotellet passar best for godt voksne uten ungar, det finnst iallefall ikkje barnevennleg..

 
15.07.2019

Innlegg av Kris-lie Kristiansund, Norge

Familievennlig sted

Bodde der en uke. Fine og rene fasiliteter. Helt ok frokost med utvalg av varmmat. Bar betjent frem til ca midnatt, med lunsjservering på dagtid. God atmosfære hele tiden, mest egnet for barnefamilier. Kort vei til stranden og mini market tilhørende hotellet.

 
14.07.2019

Innlegg av 884jannek Fredrikstad, Norge

Koselig hotell

Vi var 1 voksen og 2 ungdommer som bodde på dette hotellet fra 4.-12.juli 2019. Vi hadde et flott opphold. Rommet var rent og håndklær ble byttet hver dag. Personalet var hyggelige og imøtekommende. Bassengområdet var fint. Stort basseng og nok solsenger, så man slapp å stresse ut om morgenen. Vi hadde 1 roms leilighet med utsikt over bassengområdet. Noe vi var veldig fornøyd med. Lite og godt utstyrt kjøkken og gode senger. Brukte 7 minutter på å gå til stranden. Tok buss til Platanias som kostet under 2 euro pr.pers.hver vei. Og tok taxi til Chania(fordi bussen var fullpakka) som kostet 13 euro hver vei. Lite butikker i området rundt hotellet, med unntak av supermarkeder. Men mange gode restauranter. Det er også en fin minigolfbane nede i gata. Kunne godt dratt dit igjen

 
11.07.2019

Innlegg av Compass372491

Hyggelig og rolig

Hotellet ligger tilbaketrukket i rolige omgivelser. Kun 5 minutter å gå til gamleveien med strand og mange restauranter. Nydelig uteområde med barne-og stort voksenbasseng. Nok solsenger og parasoller til alle. Meget hyggelig betjening og rent og pent over alt. Et lite supermarket i tilknytning til hotellet. Anbefales og kommer gjerne igjen

 
21.08.2018

Innlegg av haroli Kvaløysletta, Norge

Rolig og passelig stort familiehotell

Hotellet var passelig stort og lå fint til på oversiden av hovedvegen. Det tok cirka 5-7 minutter å gå ned til stranden. Hotellet hadde et flott basseng med et lite barnebasseng der alle våre 3 unger koste. Godt med plass på solsengene og ingen stress med å legge ut håndduker tidlig om morgenen. Liten koselig bar med allsidig servering fra tidlig morgen til 23.00. Flott at det var stille på hotellet fra 23.00. Hyggelig betjening som var behjelpelig med det meste, og det var et lite minimarked rett ved siden av hotellet med fersk brød og rundstykker hver morgen. Husk å være tidlig ute med ferske bakervarer, minimarkedet åpnet kl.08.00