Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 245 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Hallvar,
Ørsta

+
Kvaliteten på mat, servering og variasjon. Hotellet i sin helhet, luksuriøst og pent med en herlig stil. Panorama er ikke bare navnet, men hotellet har en formidabel utsikt, både fra rom og bassengområdet.
-
Eneste minus var at sengen var hard. Dette kunne enkelt blitt odnet med en simpel overmadrass.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Hanne ,
Kristiansund

+
Plasseringen og maten
-

Bekreftet gjest: 2019-07-26


9 av 10

Hilde,
Kristiansund

+
Beliggenheten og maten.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-26


10 av 10

,

+
Ac på rommet. Massasje ved ankomst Rommet Bassenget
-
Informasjon om ting rundt og utflukter

Bekreftet gjest: 2019-07-21


9 av 10

,

+
Excecutive wing
-
Mykere senger

Bekreftet gjest: 2019-07-20


8 av 10

Anders,
Hareid

+
Service og variert nat
-
Begynde å verte ltt slite og WIFI må bli bedre

Bekreftet gjest: 2019-07-19


6 av 10

Therese,
Tromsø

+
Området rundt bassenget
-
Bedre renhold på rommet. Hyggeligere personalet. Renholdere vasket ikke balkongen og byttet ikke ut skitne glass med nye og tok heller ikke bort gamle fat fra roomservicen. Personalet er absolutt ikke imøtekommende og hyggelig,de ønsker deg ikke velkommen og takker ikke for oppholdet. Man kan merke på de at de ikke mener det når de prøver å være hyggelig. Spesielt Giorgia i resepsjonen og en annen mann i poolbaren.

Bekreftet gjest: 2019-07-19


6 av 10

,

+
Bassenget
-

Bekreftet gjest: 2019-07-14


6 av 10

Laila,
Eina

+
Bassenget
-
Vi hadde rom på bakkeplan, og der luktet det veldig mugg.

Bekreftet gjest: 2019-06-27


9 av 10

Irene,
Egersund

+
til tross for forbedringene jeg har kommentert, reiser jeg gjerne tilbake.
-
Leste i kommentarene over hotellet før vi reiste at mange reagerte på sure folk i bar og spisesal. Det fikk vi bekreftet. Personalet i innsjekkingen var imidlertid hyggelige og ga oss god service. Det ble annonsert ulike aktiviteter hver dag f.eks. bassengtrim. Denne kom ikke igang før etter flere dager, og da det var igang var det veldig dårlig. Første gang var det noe som lignet på trim når de ble enige seg imellom hva de skulle gjøre. Dagen etter var det en gjeng med ungdommer som tok over musikken fra de som hadde trimmen og det ble bare tull ut av det. Det var også andre aktiviteter som det var informasjon om dag og tidspunkt, men som ikke var igang.

Bekreftet gjest: 2019-06-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

798 vurderinger
Utmerket
 
332
Veldig bra
 
292
Bra
 
111
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
27

Fem siste vurderinger

26.05.2018

Innlegg av 919toner Arguineguin, Spania

Panorama et topp hotell med god atmosfære.

Topp hotell med god atmosfære. Vennlig betjening, hyggelig rom med utsikt mot havet og fjellformasjoner - helt fantastisk. Mat med ulike temaer: Italiensk. Thai og Gresk aften. Allsidig og godt. Solsengene bør vurderes byttes, nedligget. Ellers alt topp 😄 Tusen takk for en herlig uke.

 
15.10.2017

Innlegg av jovind2 Skien, Norge

Høstferie!

Vi hadde valgt ut hotellet etter beskrivelser på Apollo, og hadde store forventninger. Alle fellesområder var alltid rene og pene. Maten var ok, variert tema. Lokale drikkevarer var av helt grei kvalitet. Vi bodde i underetasjen (under svømmebassenget til superioravdelingen). Det er ikke å anbefale. Det luktet kjeller på rommet, og det virket rått. Rommet var enkelt, veldig slitt baderom og det var veldig harde senger. Pluss for dyner. Ved bassenget var det veldig ukonfortable solsenger. Gjennomsnittsalderen på gjestene var ganske høy, følte oss litt på pensjonisttur. Alt i alt kommer vi nok ikke til å velge dette hotellet en gang til. Syns nok også at antall stjerner er noe høyt.

 
08.10.2017

Innlegg av Andvic Molde, Norge

Skuffende

Vi var på panorama sammen med et vennepar og opplevde det så som så. Dårlig/ingen brukernes strand, mat var varierende men de var dårlig til å fylle på og maten kunne virke kald og noe oppvarmet. Lang vei til noen form for sentrum og liv. Svært skuffende underholdning om kveldene, og lite folkeliv. Band/musikk kvelden på mandagene var eneste kvelden med stemning etter 21.00. Servicen på hotellet var varierende men gjennomsnittlig lite serviceinnstilte og virket småirritert om man spurte om noe. Rommene var grei, god utsikt og plassering. Men renholdet var ingen av oss helt fornøyd med. Dårlig vask og ingen sengeskift. Fikk heller ikke nye håndklær hver dag og måtte be om dette selv. Hadde ikke anbefalt dette til verken par eller familier men kanskje for eldre som ønsker ro og lite stimuli.

 
24.09.2017

Innlegg av Cucumi Ulsteinvik, Norge

Bedre enn forventa!

Det var bedre enn eg forventa! Gir 10 poeng for reinhald og service! Mat var forskjellige kvardag. Kun frukost er same, men det er nok å velge frå kvar gong :) Kaker 😍😍😍 Beste kaker som eg spiste i mitt liv 🤗 Rommet vår i god kondisjon. Reint og fint. Minus til animatør og solsenger. Litt kjedelig til ein ung par om kveldane. Lite ung folk. Fint utsikt.

 
06.09.2017

Innlegg av Harald M Sandefjord

Service

Ett utrolig bra og koselig hotell . Bra mat,Service,beliggenhet etc. Siden dette er ett all inklusiv hotell er alt inkludert. Det som overrasket mest var variasjonen i menyvalget. Det var ingen gjentagende rett verken til lunsj eller middag. Kan anbefales på det varmeste.