1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Vibeke,
Os

+
Mat og bassengområdet
-
Det var ingen aktiviteter i bassenget, selv om det sto oppslag om at det skulle være så

Bekreftet gjest: 2019-06-02


10 av 10

Carl,
Snarøya

+
All inclusive
-

Bekreftet gjest: 2018-09-30


9 av 10

Harald,
Strømmen

+
Beliggenheten og roen rundt om i hotellet.
-
Man bør sette opp vegger rundt spiseområdet og få tak over dette også. Når det blåste denne gangen var det ikke godt å sitte å spise der. Få ett skilt som viser den daglige temperaturen, på bygget eller ved pool baren.

Bekreftet gjest: 2018-09-27


9 av 10

Beate,
Narvik

+
Rent. God mat. Hyggelig og hjelpsom betjening.
-
Oppdatere treningsrom.

Bekreftet gjest: 2018-09-08


10 av 10

Berat,
Fredrikstad

+
- Hotellet hadde aktiviteter hver dag. For både store og små. AMBEFALES for familier med barn.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-25


10 av 10

Roger,
Lofoten

+
Service og betjening, og mat/drikke
-
Man blir vel aldri fornøyd med air-condisjons anlegget

Bekreftet gjest: 2018-08-25


10 av 10

Anithra,
Edmond

+
Alt! Variert mat, stort basseng, god plass til å spise, fint og rent rom!
-

Bekreftet gjest: 2018-08-25


10 av 10

Veronica,
Bergen

+
God variabel mat. Flott beliggenhet.
-
Betjeningen virket litt lei, kunne smilt litt mer, og ytt mer service. De kom aldri med påfyll av drikke for eks. man måtte tilkalle dem i så fall. I respesjonen kunne de være litt hovmodig. Hadde med eget håndkle som hadde blåst ned fra balkongen ene dagen, når jeg spurte om de kunne ha fått det inn, spurte vedkommende etter merke - jeg sa det var fimanavn på det og da fnøs han og sa, javel da finnes det vel flere av dem.... Jeg fikk det tilbake. Det kan også opplyses at hvis man tar buss til Chania så kan man kjøpe billigere billetter i resepsjonen på hotellet, vi henvendte oss i resepsjonen første gangen vi gikk for å ta bussen, for å høre hvor denne gikk fra og ha det kostet, om vi kunne betale med kort ombord osv. fikk veiforklaring og at vi kunne betale om bord. På bussen fikk vi beskjed om at det var billigere for oss å kjøpe billett på hotellet...? Dette ble vi ikke informert om når vi henvendte oss. Dette kan godt stå i informasjonen på siden deres. Den ansatte kommenterte når jeg spurte hvorfor vi ikke hadde fått opplysninger om bussbillett (når de kunne opplyste det på selve bussen) - at det måtte være en som ikke hadde forstått at spørsmålet gjaldt å ta bussen akkurat da - det var samme mann...

Bekreftet gjest: 2018-08-16


7 av 10

Andrea,
Kristiansund

+
Frokosten Utsikten og bassengområdet
-
Servicen og renholdet er ikke-eksisterende, stranden nede ved hotellet er ikke brukende. Hotellet har utseende og beliggenhet til å bli fantastisk, men maten til middagen og servicen synes vi ødelegger. Middagene holder seg ikke til temaet sitt, noe som gjør at det blir lite variert og kjedelig. Vegetarmaten er helt feil merket, man kan se det er kjøtt på retten selvom det står at det er vegetar.. dette gjør det litt vanskelig å velge riktig mat og være trygg på at det du spiser faktisk ikke inneholder kjøtt. Man får ikke et smil eller et blikk fra de som jobber der og føler seg rett og slett usynlig.. Resepsjonisten vi møtte ved innsjekk ga oss nesten ingen info og lukket bare øynene mens han snakket, ikke et smil å få. Heller ikke ved utsjekk var det noe spesielt. Vi leverte bare nøkkelen og det var det. Fikk ikke noe ha det eller spørsmål om ferien. Det synes vi bare var merkelig. Servicen og de lite imøtekommende personene som jobber der ødelegger helt for stedet, og slik skal det virkelig ikke være.

Bekreftet gjest: 2018-08-03


5 av 10

Tommy ,
Nøtterøy

+
Svømmebassenget
-
Senger, og servicen

Bekreftet gjest: 2018-07-27


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

770 vurderinger
Utmerket
 
320
Veldig bra
 
281
Bra
 
109
Mindre bra
 
34
Dårlig
 
26

Fem siste vurderinger

26.05.2018

Innlegg av 919toner Arguineguin, Spania

Panorama et topp hotell med god atmosfære.

Topp hotell med god atmosfære. Vennlig betjening, hyggelig rom med utsikt mot havet og fjellformasjoner - helt fantastisk. Mat med ulike temaer: Italiensk. Thai og Gresk aften. Allsidig og godt. Solsengene bør vurderes byttes, nedligget. Ellers alt topp 😄 Tusen takk for en herlig uke.

 
15.10.2017

Innlegg av jovind2 Skien, Norge

Høstferie!

Vi hadde valgt ut hotellet etter beskrivelser på Apollo, og hadde store forventninger. Alle fellesområder var alltid rene og pene. Maten var ok, variert tema. Lokale drikkevarer var av helt grei kvalitet. Vi bodde i underetasjen (under svømmebassenget til superioravdelingen). Det er ikke å anbefale. Det luktet kjeller på rommet, og det virket rått. Rommet var enkelt, veldig slitt baderom og det var veldig harde senger. Pluss for dyner. Ved bassenget var det veldig ukonfortable solsenger. Gjennomsnittsalderen på gjestene var ganske høy, følte oss litt på pensjonisttur. Alt i alt kommer vi nok ikke til å velge dette hotellet en gang til. Syns nok også at antall stjerner er noe høyt.

 
08.10.2017

Innlegg av Andvic Molde, Norge

Skuffende

Vi var på panorama sammen med et vennepar og opplevde det så som så. Dårlig/ingen brukernes strand, mat var varierende men de var dårlig til å fylle på og maten kunne virke kald og noe oppvarmet. Lang vei til noen form for sentrum og liv. Svært skuffende underholdning om kveldene, og lite folkeliv. Band/musikk kvelden på mandagene var eneste kvelden med stemning etter 21.00. Servicen på hotellet var varierende men gjennomsnittlig lite serviceinnstilte og virket småirritert om man spurte om noe. Rommene var grei, god utsikt og plassering. Men renholdet var ingen av oss helt fornøyd med. Dårlig vask og ingen sengeskift. Fikk heller ikke nye håndklær hver dag og måtte be om dette selv. Hadde ikke anbefalt dette til verken par eller familier men kanskje for eldre som ønsker ro og lite stimuli.

 
24.09.2017

Innlegg av Cucumi Ulsteinvik, Norge

Bedre enn forventa!

Det var bedre enn eg forventa! Gir 10 poeng for reinhald og service! Mat var forskjellige kvardag. Kun frukost er same, men det er nok å velge frå kvar gong :) Kaker 😍😍😍 Beste kaker som eg spiste i mitt liv đŸ€— Rommet vår i god kondisjon. Reint og fint. Minus til animatør og solsenger. Litt kjedelig til ein ung par om kveldane. Lite ung folk. Fint utsikt.

 
06.09.2017

Innlegg av Harald M Sandefjord

Service

Ett utrolig bra og koselig hotell . Bra mat,Service,beliggenhet etc. Siden dette er ett all inklusiv hotell er alt inkludert. Det som overrasket mest var variasjonen i menyvalget. Det var ingen gjentagende rett verken til lunsj eller middag. Kan anbefales på det varmeste.