1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


6 av 10

,

+
Bassenget
-

Bekreftet gjest: 2019-07-14


6 av 10

Laila,
Eina

+
Bassenget
-
Vi hadde rom på bakkeplan, og der luktet det veldig mugg.

Bekreftet gjest: 2019-06-27


9 av 10

Irene,
Egersund

+
til tross for forbedringene jeg har kommentert, reiser jeg gjerne tilbake.
-
Leste i kommentarene over hotellet før vi reiste at mange reagerte på sure folk i bar og spisesal. Det fikk vi bekreftet. Personalet i innsjekkingen var imidlertid hyggelige og ga oss god service. Det ble annonsert ulike aktiviteter hver dag f.eks. bassengtrim. Denne kom ikke igang før etter flere dager, og da det var igang var det veldig dårlig. Første gang var det noe som lignet på trim når de ble enige seg imellom hva de skulle gjøre. Dagen etter var det en gjeng med ungdommer som tok over musikken fra de som hadde trimmen og det ble bare tull ut av det. Det var også andre aktiviteter som det var informasjon om dag og tidspunkt, men som ikke var igang.

Bekreftet gjest: 2019-06-16


10 av 10

Leif,
Åra

+
Uterestaurant,kunne sitte ute med solskjerming under alle måltid. Nydeleg uteområde og basseng.
-
Bort med alle heildekkande tepper i alle rom og korridorer.

Bekreftet gjest: 2019-06-15


9 av 10

,

+
Personalet
-
Trapper ned i bassenget ikke bare stiger.

Bekreftet gjest: 2019-06-14


9 av 10

Tone ,
Sandefjord

+
Mat,personale, bassengområde.
-
Freshere hotellrom

Bekreftet gjest: 2019-06-14


8 av 10

Vibeke,
Os

+
Mat og bassengområdet
-
Det var ingen aktiviteter i bassenget, selv om det sto oppslag om at det skulle være så

Bekreftet gjest: 2019-06-02


10 av 10

Carl,
Snarøya

+
All inclusive
-

Bekreftet gjest: 2018-09-30


9 av 10

Harald,
Strømmen

+
Beliggenheten og roen rundt om i hotellet.
-
Man bør sette opp vegger rundt spiseområdet og få tak over dette også. Når det blåste denne gangen var det ikke godt å sitte å spise der. Få ett skilt som viser den daglige temperaturen, på bygget eller ved pool baren.

Bekreftet gjest: 2018-09-27


9 av 10

Beate,
Narvik

+
Rent. God mat. Hyggelig og hjelpsom betjening.
-
Oppdatere treningsrom.

Bekreftet gjest: 2018-09-08


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

779 vurderinger
Utmerket
 
326
Veldig bra
 
284
Bra
 
109
Mindre bra
 
34
Dårlig
 
26

Fem siste vurderinger

26.05.2018

Innlegg av 919toner Arguineguin, Spania

Panorama et topp hotell med god atmosfære.

Topp hotell med god atmosfære. Vennlig betjening, hyggelig rom med utsikt mot havet og fjellformasjoner - helt fantastisk. Mat med ulike temaer: Italiensk. Thai og Gresk aften. Allsidig og godt. Solsengene bør vurderes byttes, nedligget. Ellers alt topp 😄 Tusen takk for en herlig uke.

 
15.10.2017

Innlegg av jovind2 Skien, Norge

Høstferie!

Vi hadde valgt ut hotellet etter beskrivelser på Apollo, og hadde store forventninger. Alle fellesområder var alltid rene og pene. Maten var ok, variert tema. Lokale drikkevarer var av helt grei kvalitet. Vi bodde i underetasjen (under svømmebassenget til superioravdelingen). Det er ikke å anbefale. Det luktet kjeller på rommet, og det virket rått. Rommet var enkelt, veldig slitt baderom og det var veldig harde senger. Pluss for dyner. Ved bassenget var det veldig ukonfortable solsenger. Gjennomsnittsalderen på gjestene var ganske høy, følte oss litt på pensjonisttur. Alt i alt kommer vi nok ikke til å velge dette hotellet en gang til. Syns nok også at antall stjerner er noe høyt.

 
08.10.2017

Innlegg av Andvic Molde, Norge

Skuffende

Vi var på panorama sammen med et vennepar og opplevde det så som så. Dårlig/ingen brukernes strand, mat var varierende men de var dårlig til å fylle på og maten kunne virke kald og noe oppvarmet. Lang vei til noen form for sentrum og liv. Svært skuffende underholdning om kveldene, og lite folkeliv. Band/musikk kvelden på mandagene var eneste kvelden med stemning etter 21.00. Servicen på hotellet var varierende men gjennomsnittlig lite serviceinnstilte og virket småirritert om man spurte om noe. Rommene var grei, god utsikt og plassering. Men renholdet var ingen av oss helt fornøyd med. Dårlig vask og ingen sengeskift. Fikk heller ikke nye håndklær hver dag og måtte be om dette selv. Hadde ikke anbefalt dette til verken par eller familier men kanskje for eldre som ønsker ro og lite stimuli.

 
24.09.2017

Innlegg av Cucumi Ulsteinvik, Norge

Bedre enn forventa!

Det var bedre enn eg forventa! Gir 10 poeng for reinhald og service! Mat var forskjellige kvardag. Kun frukost er same, men det er nok å velge frå kvar gong :) Kaker 😍😍😍 Beste kaker som eg spiste i mitt liv đŸ€— Rommet vår i god kondisjon. Reint og fint. Minus til animatør og solsenger. Litt kjedelig til ein ung par om kveldane. Lite ung folk. Fint utsikt.

 
06.09.2017

Innlegg av Harald M Sandefjord

Service

Ett utrolig bra og koselig hotell . Bra mat,Service,beliggenhet etc. Siden dette er ett all inklusiv hotell er alt inkludert. Det som overrasket mest var variasjonen i menyvalget. Det var ingen gjentagende rett verken til lunsj eller middag. Kan anbefales på det varmeste.