Elia

Leilighetshotellet Elia har en perfekt beliggenhet i sentrum bare et steinkast unna stranden i Kato Stalos. Her bor du i romslige leiligheter i fine, lyse farger og i gangavstand til det meste. På hotellets takterrasse er det dessuten et lite basseng for avkjølende bad og et par solsenger å slappe av i.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 1-3 personer. 2-romsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Et lite hotell, for det meste voksne folk og familier.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elia har 14 fine leiligheter og ligger i gangavstand til det meste. Takterrasse med et meget lite basseng og noen solsenger

Gratis WiFi i leilighetene og i resepsjonsområdet. Resepsjonen har begrensede åpningstider. Hovedvei må krysses for å komme til stranden. Nærmeste butikk ligger 75 meter fra leilighetene. Lokaltrafikk. Ved ankomst og avreise stopper bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Ingen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt