1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Service
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Wenche,
Larsnes

+
Fantastisk personale, god mat, super rengjøring, stabilt og god WIFI på hele hotelområdet
-
Fleire solsenger rundt bassengområdet. Farlig å krysse veien til og frå stranden / buss

Bekreftet gjest: 2019-07-06


10 av 10

Sigrun,
Grimstad

+
Uteplassen ved poolen.
-
Var skuffa over at det ikke ble fyllt opp med shampoo og kaffe på rommet. Ellers utmerket!

Bekreftet gjest: 2019-06-28


8 av 10

Per,
Vesterålen

+
Service
-
Solsengmadrasser

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

Ingrid,
Stavanger

+
Hyggelige ansatt som gjør alt for at du skal føle deg velkommen. Da jeg ba om en overmadrass til sengen som var litt hard for meg fikset de det med en gang :-) Godt utvalg av gode greske viner.
-
Nye solsenger med tykkere madrasser.

Bekreftet gjest: 2019-05-26


9 av 10

,

+
Hyggelig mottakelse, Rene pene rom. God service. Veldig hyggelige og serviceinnstilte kelnere.
-
Skulle ønske stranden nedenfor hotellet var mer egnet til å gå turer.

Bekreftet gjest: 2019-05-25


9 av 10

Helene,
Kristiansand

+
Har feriert på dette hotellet 2 ganger, meget godt fornøyd.
-
Oppgradering av stoler å bord på veranda hadde vert fint.

Bekreftet gjest: 2019-05-24


10 av 10

,

+
En hyggelig og serviceinnstilt betjening. Fantastisk utsikt.
-
Gjøre tilgangen til sjøen bedre. Tunnelen var ikke framkommelig så vi måtte krysse en veldig trafikkert veg.

Bekreftet gjest: 2019-05-17


7 av 10

Kristin,
Tolvsrød

+
God service.
-
Bedre utvalg i buffeten. Maten ble fort kald. Bakkene som maten ble oppbevart i, holdt ikke på varmen. Spiste stort sett kald middag hver dag. Frokosten manglet skikkelig bacon.

Bekreftet gjest: 2019-05-03


10 av 10

LKE,
Norge

+
Maten. Service. Bassengområdet.
-
Trimaktiviteter

Bekreftet gjest: 2019-05-03


8 av 10

Christian,
Drammen

+
Beliggenhet,service og frokost/mat
-
Ingen spesielle bemerkninger

Bekreftet gjest: 2019-04-27


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

618 vurderinger
Utmerket
 
359
Veldig bra
 
175
Bra
 
49
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
17

Fem siste vurderinger

12.08.2018

Innlegg av Håkon O

Dårlig mat og fullstendig mangel på service i restauranten

Utseendemessig så ser hotellet meget flott ut. Men vi skulle spise en bedre middag på restauranten og det er det vi uttaler oss om her. Vårt førsteinntrykk var at her var vi ikke velkomne. Da vi kom opp trappen, ble vi etter hvert vist bort til bordet som jeg hadde bestilt på forhånd. Kelneren kom etter hvert og virket "sur" Virket lite service innstilt. Bestilte drikke. Fikk den levert på bordet. Måtte snu glassene selv og skjenke opp i glassen selv! Maten vi bestilte (grillet) laks var helt "rå" innvendig. Vi leverte den tilbake til kelneren og ba om at laksen må grilles ordentlig. Vi fikk tilbake den samme maten, etter at de hadde grillet den på nytt! Det skal ikke skje. Da smakte den "tran" Vi klagde igjen på maten og ba han ta den med seg, da den ikke smakte godt. Regningen hadde vi allerede fått. Den kom før maten og drikke! Denne kvelden kostet oss dyrt og vi var fortsatt sultne når vi forlot restauranten. Anbefaler ingen å spise middag der fra a`la Carte. Buffeten var heller ikke noe å skryte av. En gedigen nedtur for oss, som hadde høye forventninger til denne plassen. Som sagt så kan vi bare uttale oss om restauranten, men vi kommer IKKE til å anbefale denne plassen, eller hotellet for andre, ut ifra det vi opplevde denne kvelden. Strykkarakter. Det hører med til historien at de fikk IKKE 5 øre i driks! Har aldri opplevd dette før på Kreta. Vi reiste tilbake til Platanias og fikk servert nydelig mat der og ypperlig service på et flott sted der. Cretan Dream Royal må skjerpe seg, hvis de har tenkt å overleve i dette markedet. Denne opplevelsen unner vi ingen. Vi er SVÆRT skuffet over denne restauranten. Alle kan ha en "dårlig" dag, men her tror jeg kelneren og kokkene burde ha gått hjem for mange timer siden!

 
29.04.2018

Innlegg av Roan2014Ha Hamar, Norge

Bra hotell og leilighet.

Bra hotell, romslig og fin leilighet. God service,bra renhold ,bytte av håndklær daglig, fint uteområde og basseng.God frokost med mange valgmuligheter. Søppeldunker mangler på uteområde.. Veldig tarffikert vei må krysses for å komme til stranden. Fin sandstrand,langgrunt. Hotellets fotgjenger undergang totalt ubrukbar. Overrasket over at resepsjon ikke var klar over det.

 
27.08.2017

Innlegg av Maria S Finnsnes, Norge

Flott hotell !

Første gang for oss på Kreta, hverken Kreta eller Cretan Dream Royal skuffet. Blide og serdeles serviceinnstilt personal og god mat. Rommet vårt hadde desverre dårlig utsikt, rent og ryddig både ute og inne. Stranden like nedenfor hotellet var ikke av de bedre så vi brukte strendene inne i Agia Marina. Cretan Dream Royal kan anbefales for store og små.

 
21.08.2017

Innlegg av VibMed Jessheim, Norge

Flott hotel

Flott hotel. God og variert mat og buffeten er topp. Frokosten er herlig. Hyggelig betjening, rent og pent. Ikke langt unna strand..rett over vegen. Fins egen undergang til stranden. Flotte bassengområder og nydelig utsikt ut mot havet. Ligger litt utenfor Platanias by, men man kan kjøre dit på ca 5 minutt. Anbefales for alle som ønsker en fredelig og deilig ferieđŸ‘đŸŒ

 
20.08.2017

Innlegg av kaagre Aksdal, Norge

Så bra - og så dårlig 🙁

Vi hadde store forventninger til dette hotellet etter å ha sett vakre bilder på nettet. Uteområdet svarte så absolutt til forventningene, med nydelig svømmebasseng og flott område rundt. Dessverre var rommet vi fikk langt fra det man kan forvente av et hotell som markedsføres med 4+ stjerner. Rom med begrenset sjøutsikt stod det på vår billett. Noen sjø var ikke å se, men derimot en grå bygning rett imot. Det kunne vi nok leve med, men rommet luktet mugg og hadde et betydelig fuktproblem. Alle klærne våre ble fuktige, og det var tungt å puste. Vi prøvde å få bytte rom, men fikk beskjed om at hotellet var helt fullt. Først etter tre dager fikk vi tildelt et annet rom etter mye mas og hjelp av TUI . Unngå rom 211 og tilstøtende rom. Med unntak av rommet var hotellet flott, med god frokost og fin restaurant og bar. Servicen var variabel. Nydelig strand like over veien, men veien er svært trafikkert og skummel å krysse. I nærheten ligger to veldig bra restauranter - Markos med god hjemmelaget mat, og Maria som serverer god mat i overflod. Hyggelig betjening begge steder. Vil nok ikke dra tilbake til dette hotellet hvis vi ikke blir garantert et rom høyere oppe.