Cretan Dream Royal

  • • Fornøyde gjester
  • • Høy standard
  • • Fint bassengområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til et eksklusivt opphold på Cretan Dream Royal. Her er det et innbydende bassengområde med solsenger og parasoller og et lite basseng for de yngste.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Toromsleiligheter med eget basseng for 2-4 personer. Toroms suite med eget basseng for 2 personer. Juniorsuite med eget basseng for 1-2 personer. Juniorsuite for 1-2 personer. Minisuite for 2 personer. Superiorsuite for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Fint uteområdet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Cretan Dream Royal i Kato Stalos har et meget pent bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. Restaurant og bar. Mulig å spise lunsj á la carte. Hotellet består av to deler; en eldre del som ble bygget i 2004, og en helt ny del som kom i 2016. Noen av Apollos romtyper ligger i den nye delen.

Gratis WiFi i resepsjons- og bassengområdet. TV-salong. Lekeplass. Room service mot avgift. Minimarked. Gode bussforbindelser til Chania by (ca. 6 km).

Solsenger og parasoller på stranden mot avgift. Gangtunnel mellom hotellet og stranden. Avstanden til stranden avhenger av hvor på hotellområdet du bor, varierer fra 20 til 100 meter. Sterk gjennomgangstrafikk.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert. Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon er frokostbuffé og middagsbuffé.