1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Atle,
Nordfjordeid

+
Personalet er veldig hyggelige. Rolig sted
-

Bekreftet gjest: 2019-06-22


9 av 10

Gaute,
Sandnes

+
Service, lokalitet, fasiliteter
-
Kunne ønsket meg kaffetrakter eller vannkoker på rommet.

Bekreftet gjest: 2019-06-16


9 av 10

,

+
Smilande og hyggelige personalet.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-16


9 av 10

Stein ,
Fredrikstad

+
Trivelig imøtekommende personale/eiere. Lett å føle seg hjemme.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-14


6 av 10

,

+
Beliggenhet og innstilling fra betjening/eier
-
Dyr og dårlig middag sammenlignet med omkringliggende tavernaer. Rydde bakgården spesiellt siden apollo-bussen stopper der og ikke foran hotellinngangen.

Bekreftet gjest: 2019-05-18


9 av 10

Bjørn,
Skien

+
Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Fint og rent hotell. Bra beliggenhet rett på stranden. Fint og praktisk utformet.
-
Litt oftere bytte av sengetøy og håndklær. Vi måtte selv be om dette etter 4 dager!

Bekreftet gjest: 2018-10-19


8 av 10

,

+
Koselige blide personell og god service
-

Bekreftet gjest: 2018-10-07


5 av 10

Anniken,
Hvittingfoss

+
Hyggelige eiere, god mat!
-
Rengjøring, luktet fra avløpet. Blod på gardiner ble sagt fra om men ikke gjort noe med. Skitt/ støv i hjørner.

Bekreftet gjest: 2018-10-06


9 av 10

Anette,
Moss

+
Hotellet har god beliggenhet på stranden, og god service av en hyggelig familie.
-
Stranden kunne godt vært vedlikeholdt noe bedre, men mulig det skyldtes uværet. Det var også litt dårlig renhold noen dager, blant annet at vi ikke fikk rene håndklær, og det lå hundemøkk på plenen ved bassengområdet.

Bekreftet gjest: 2018-10-04


7 av 10

,

+
Avslappet
-

Bekreftet gjest: 2018-09-29


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

312 vurderinger
Utmerket
 
145
Veldig bra
 
129
Bra
 
25
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

27.09.2018

Innlegg av MagnusH167 Hamar, Norge

Hyggelig hotell til god pris

Vi besøkte hotellet i september. Hyggelig sted med vennlig betjening. God mat på hotellet og gode drinker. Greie og rene rom. Frokostbuffé med greit utvalg til være lite hotell. Litt lite sted å være ved dårlig vær.

 
02.09.2018

Innlegg av Bjørn Atle F Moss, Ostfold, Norway

Et hotel og glede seg over!

Vi er nettopp kommet tiklbake fra dette herlige hotelet.Vi har vært mye på Kreta,men første gang i Kissamos.Her følte vi oss hjemme,stort fint rom og romslig terrasse met utsikt mot bassenget.Det var og muligheter til rom med utsikt utover havet.De ansatte som flesteparten nok er i familie med hverandre gjorde en god jobb.Frokosten var det ingen ting og si på riklelig av det meste,kunne også sitte ute ved bassenget,vannet i bassenget holdt en herlig temperatur,ble daglig holdt fint og rent,nok av gratis solstoler også ved stranden hvor jeg badet flere ganger.Hotelet har en fin poolbar,hyggelig betjening,restaurant med herlig mat.Vi savner allerede flere ansattte-særlig Rollo-ei tvers igjennom herlig dame. Byen Kissamos er ca.15 minutter unna og spasere,byen har det meste og mange flotte restauranter,også en lang strandpromenade.Menneskene er svært vennlige og byen er ekte gresk,et flott arkeologisk museum og mange autentiske gamle butikker. Det er også kort vet til mange andre flotte strender og antikke stedert.Vi skal tilbake og anbefaller Sunny Bay på det beste!

 
16.08.2018

Innlegg av jovind2 Skien, Norge

Sommerferie

Sunny bay hotell ligger i utkanten av Kissamos. Vi hadde bestilt ferie med frokost. Frokosten var rikholdig og smakfull, det var mye å velge på. Det ble fylt på hele tiden. Hotellet hadde også en grei lunsjmeny. Bassengområdet var rent og ryddig, men litt trangt. Stranda hadde gratis solstoler. Rommene var romslige. Vi savnet en vannkoker på rommet, slik at det hadde vært mulig å lage seg en kopp kaffe. Hotellet fremstår som rent og ryddig, og de ansatte er hyggelige og hjelpsomme.

 
08.07.2018

Innlegg av 181heges

Rolig og koselig hotell

Hvis du ønsker et flott hotell i rolige omgivelser er dette absolutt stedet. Hotellet ligger i gangavstand til en ellers rolig koselig liten by. Rommene har det du trenger, men airconditionen og safe koster ekstra penger å bruke. (Dette er grunnen til at hotellet ikke får full skår, da prisen for airconditionen er høy, 7 euro per natt) De som jobber på hotellet er alle hyggelige og hjelpsomme. God frokost, som har det du trenger. Hotellet har sin egen lille strand med blanding av sand og stein, her er det både solsenger og parasoller gratis for gjestene. I tillegg har de et bassengområde også med solstoler og parasoller. Strandhåndklær kan lånes for 2 euro.

 
24.06.2017

Innlegg av perathor Fredrikstad, Norge

Atter en gang har vi hatt en fortreffelig ferie på dette hotellet.

Dette hotellet har en helt spesiell sjarm. Vi har gjennom de siste 20 åra feriert på 3 plasser og 10 forskjellige hotell på Kreta. Vi har funnet "vårt" hotell som er Sunny Bay. Hotellet har en egen atmosfære, hyggelig betjening som er hjelpsomme. Rommene har gode senger, noe som er uvanlig på Kreta. Godt renhold, god frokost. Beliggenheten er 10 minutters gange inn til sentrum av Kissamos. Denne landsbyen har beholdt sin autentiske sjarme, og er ennå ikke turistifisert, selvom den har ca.5000 innbyggere. Nærhet til Kretas og Europas desidert beste strender, Elafonissi, Fallasarna og Balos. Sjekk sjøl. Hotellet ligger ved sin egen strand (noe stenete), mange av rommene har en helt fantastisk utsikt. Flott bassenganlegg med barnebasseng er godt å ha når vinden står på og bølgene slår inn over stranden.